::bErsaNtai d pAntai sG bAtu::


AHAD
02 January 2011


Wajah happy elly bila tau kami nak bawak dia berpicnic di pantai...
Dari kejauhan kami mengintai

Dah siap tukaq baju.. harus berphotoshoot dulu..

Tak tau nama pantai ni apa tp kg tue nama Sg. Batu so kami panggil jerr pantai sg batu
XTVT bermula...

Elly mencari port..

Daddy membantu

Aksi elly bermain pasir penuh bergaya..

antara binaan pasir yg elly buat.. nama tue mummy la yg ukir..

sangat2 teruja..

Apa yg dok gebang 2 beranak nih....

my turn with elly..

dah puas main air laut berlari2 ke port.. agak2nya apa yg elly nk buat ya???
Wahhhh... super impose nih.. heheee
PASANGAN BAHAGIA

abisss... elly hancur2kan castle dia & semua binaan pasir tue.. ada dolphin, sea horse, mermaid & crab..

Turn mummy plak.. bertungkus lumut ngan elly nak buat castle yg besar..



Hampir siap...

Daddy ajak elly kutip cengkerang @ kulit siput..

Sementara tunggu castle yg mummy bina tue siap elly & daddy main timbus2 tangan dlm pasir.. tgk smpi pasir naik ke kpala elly...

Akhirnya... siap jgk.. elly & daddy ambik alih atur cengkerang..

inilah hasilnya......

eh.. ngendap apa tue???

ni castle binaan daddy..

Lihatlah.. pinggangku yg ramping dadaku yg bidang... lallaaaaa....

Ni santapan kami di pagi tue.. sandwich teluq, fishball, sosej & j-co donut semalam..

Enak bersarapan..



Mummy : ellesya, tgk crab nak naik atas sya la...

Mummy : ni sekoq lagi..

Tenang & mendamaikan...

Asyik & mempesonakan

Cobaan snap gambo ngan aksi melompat..


Daddy penuh semangat..
Ending with my piccas.. terus batt abis... hhhhmmm.... aksi seterusnya x dpt la nk publish kan.. lain kali kena check batt sebelum picnic..

Sangat2 happy picnic yg simple.. elly paling teruja.. dah lama nak bwk dia main pasir.. hajat baru tercapai.. tq so much daddy bawak kami 2 ke sini.. lain kali kita picnic lagi k.. mummy akan prepair yg lebih baekkk...


Comments

el said…
eh kt mn ko beli mende2 toy tu
teruja lak aku tgk elly dok main bina castle crab bagai...
nti nak ajak lah budak2 tu main pasir sblm aku meletop..sure best ni :)
LYaFRINA said…
BESTNYERRRRRRR!!

KAT SINI BRU 2 HARI NI PANAS.. SBLUM NI HUJAN LBT JE MANJANG:-)
zura@iwan said…
bestnya bpicnic ngan family.....tmbh2 ada anak ni...ceria lg layan dorang kan....

pantai sg batu kt teluk kumbar tu kan..
'NuReeN' said…
el ~
aku beli kat jusco.. tapi klau hg nk beli yg lagi besaq hg p tgk kat night market feringghi.. ari tue aku p tp x beli sbb x plan nk p pantai pon.. so g cr kat jusco ja la..

lya ~

a'ah best sgt2.. pagi tue pon mendung ingatkan nk ujan seb baik x ujan.. bleh la layan elly main pasir..
Fieza79 said…
amboi best nya melayan photoshoot pantai nie...bersukaan ye...best2..!
wantie said…
wah.. bergaya sakan elly ngan spek pink dia tu.


berpicnic sakan korang yer.
sakila's craft said…
beshhhh nya main pasir...siap spek pink yg tak tahan tuh...tomeiii
'NuReeN' said…
zura ~

dah lama plan last2 jd masa x plan..hehehe.. mmg best..
'NuReeN' said…
fieza ~

photoshoot spontan.. heheh.. ya ka?? janji best..
'NuReeN' said…
wantie ~

dia yg pilih spek tue.. sgt2 suka spek pink @ apa saja brg pink sebenaqnya..
'NuReeN' said…
sakila ~

mmg best... masa ni la kita bleh tgk betapa happynyerr anak kita bermain.. masa nk blk ckp nanti dia nak mai lagi..
eB ezrin said…
elly x ajak auntie... xmo kwn... >_<
'NuReeN' said…
eb ~

elly : aunty jgn nangis yerr.. lain kali sya ajak aunty.. bleh sya kwn ngan aerish..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017