Posts

Showing posts from August, 2012

tanggal tiga puluh satu, bulan lapan lima puluh tujuh.........

Image
assalamualaikum



sejarah kemerdekaan

2 syawal - kunjungan dari sebelah nureen/ cucu / jemputan

Image
assalamualaikum autopublish
mak aiii panjangnyerr tajuk nak tau knape pjg sila baca smpi habis yerr hehehhe...
awal2 pagi dpt panggilan dari adik nak datang beraya ke rumah PIL nureen so kami plan masak utk adik beradik nureen lunch di c2 tapi kami x der bergambo la plak juz gambo anak2 jerr
sebenornya, 3 sepupu ni yg sgt2 xcited nk berjumpe
mak ckp adrian asyik sebut jer nama ellesya masa kat kg

bila dh jumpe mmg asyikkkk la drg ni main

dari dlm umah smpi ke luar umah

main bubble sama2


si abg daniel tiup bubble
si adrian & ellesya pecahkan bubble

bila adrian & abg daniel dah nak balik ellesya seakan2 merajuk
yerr la dah tak dapat main
siap ajak mummy & daddy blk kg ptg tue jgk hehhe
kami plan esoknya baru nk blk kg

emir wit BIL..
klau org ckp emir ni anak BIL nureen pon caya kan
dah sebijik dah ropanyerrr

muka frust ellesya bila kami tak nak blk kg lagi

nureen wit emir yg masih blurrr baru bangun tdoq
berat nureen skrg 49kg nak turunkan lagi 2 kg :)

ada yg bertanya rahsia nureen dh kembali…

kunjungan pertama di 1 syawal

Image
assalamualaikum
selepas bersalam2an, kami terus berkunjung ke rumah sanak saudara 1st rumah yg kami terjah ialah umah mak ndak adik kepada FIL
wajib pose dlm keta kan
ni nureen ngan ellesya la yg terlebih gedix.. ehehhe
ansem boy dah stim laaa.... ada yg bertanya knape baju raya emir putih sebenornya seluar emir hitam, so baju klau hitam jugak mcm x kena kan.. kebetulan kami kenan sgt ngan kemeja ni plan asal mmg nk hitam putih so memandangkan baju nureen & ellesya manik2 nya x sama clr so tudung beli ikut warna manik la hehhe sbb tue la main clr jerr hitam & match ngan apa clr x kesah janji cun cun tak kami??? bila dah stim apa lagi nureen bagi dia berdiri hehhe sesampainyerr lupa plak nk snap juadah di hari raya yerr lapo sgt la tue
jom layan bermulanya episod aksi gedix anak & mummy di laman rumah mak ndak
ni apasal pulak.. apa yg tak kena ni??
bila mood dah mari... cun tak ??? hehhehe mana emir??? hehhe.. dah tgh ari mmg time emir la kan.. time tdoq zzzzzzz......


nmpk mummy plak yg lebih2 ya…