Friday, November 29, 2013

colourfull itueww menarik....

assalamualaikum......

memandangkan isnin lepas nureen & en. soami EL
anak2 x sihat, demam & batok2..
so kami decide dok umah jerr....

tak mau anak2 kebosanan, en soami tiup belon byk2
bior depa main puas2....
 tgk la masing2 dok nak pegang belon byk2
emir pon tak ketinggalan
emir : peluk 3 bijik gigit lagi
ellesya : 5 bijik tue
 masing2 dok wat skill tersendiri
cumil kan pic ni... :)
 eh2, nak terlepas ker 
 hahhaa... kan dh jatuh belon kat mulut kakak sya
 posing kakak sya posing, daddy nak add dlm wassap tue
 kemain lagi kan 2 beradik ni
hepi tgk depa main sama2
 berpeluh2... bagus2..
 haha.. lawak muka emir dok control belon takot jatuh
akhirnya.. dpt jugak ambik yg nmpk muka :)
________________________________________________________
jom singgah

Thursday, November 28, 2013

wedding anak ex-bos daddy...

assalamualaikum....

bila cuti sek skrg ni mmg byk undangan kan
kami tidak ketinggalan
ahad lepas, attend wedding kat dewan recsam, penang
anak sulung ex-bos daddy (en. azmi)
ramai betul org masa kami smpi 2.30ptg
mmg meriah.. masa dh nak blk ellesya ajak snap pic dia posing2...
mcm kat dlm umah kan tp majlis ni dlm dewan
sempat la snap moment kat cni
pengantin atas stage.. bz dok ambik gambo ngan sanak saudara...
emir pon nk jugak
tapi awat dok wat mulut bubble tue??
emir berpeluh2 sbb tu la daddy buka butang kemeja 
ellesya bagai cinderella kan...
ngan pengantin x snap pon...
pas wedding kami lepak queensbay jap
emir layan lap tue
aik... mana tudung kakak sya??
g2 la kan, baru nak belajar pakai tudung :)
asyikkk layan anak2 main
emir menyanyi2 kecil
wahhh dah pandai ngorat amoi la.. hehe
cakkk.... hepikan muka emir
org masuk ikut pintu, dia masuk ikut tingkap hahaa..... :)

________________________________________________________
jom singgah

Wednesday, November 27, 2013

wordless wednesday

assalamualaikum

lunch date at dave deli queensbay last month




sedikit bz.. sempat upload ni jerr blog hehe

daddy dh buka blog ri ni??..
sila terjah http://www.kidland.com.my/
atau terjah blog EL
http://arwendanish.blogspot.com/2013/11/kidland-penang-learning-and-playing-for.html
tak lupa zura yg mula2 pencetusnya, hihiii
http://ceriterayanzur.blogspot.com/2013/11/kidland-penang-freedom-through.html
jom2.. best la tgk..
________________________________________________________
jom singgah

Monday, November 25, 2013

riadah d halaman maktok & wan

assalamualaikum

mcm biasa, bila d kampung
manfaatkan masa yg ada untuk beriadah
cewahhh.. x tara mana pon
juz lepak dpn laman jerr sambil layan anak2...
mmg ellesya teringin main basikal kat laman
klau kat umah kami, mmg nureen x izinkan
risau moto kereta lalu lalang
so masa kat kg la ellesya ambik peluang
emir terkedek2 lari dptkan kakak sya
tapi kejap jerr
dia akan patah balik kat cini
suka sungguh jln atas besi2 tue
mmmm
tgk la.. apa yg best pon x tau
ellesya puas kayuh petang tue
emir dah mcm YB plak
dok melawat kawasan.. hehe
tak cukup dalam ke longkang tue?? hehe
ke ada projek baru nak buat??
kelui punya kelui akhirnya emir mai jugak kat mummy
sama2 main tp emir x dak plak nk naik basikal
emir lebih suka bebas
bkn senang nak main kat luar umah
apa2 pon mmg nureen lebih senang bebaskan anak2 main kat laman d kg
sempat snap bunga raya putih mak
oooo... ingat dh x dak pokok ni
pasni klau nak daun bunya raya putih, buat jelum demam
bleh ambik kat kg
mmm kembali ke tempat asal
mmg fvret emir d c2
gaya macho berjalan melawat kawasan
ewwwahhh....
macam comell jerr
macam ansem jerr
macam malu2 kucing jerr
.. hehhee

________________________________________________________
jom singgah

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) design village (1) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (47) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sukan negara (1) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011