Thursday, November 14, 2013

D.A.I.S.O at queensbay

assalamualaikum...............

cerita sabtu lepas... daddy standby
so mmg plan dok umah jerr
tp ellesya ckp bosan, ajak g queensbay
so kami terjah queensbay tanpa daddy tp wit sil
hehe
 kami singgah cini...
sapa yg slalu pegi cini mmg tau la kan
semua brg2 dia juz rm5
mcm2 gak la nureen beli kat cni b4 ni
payung, mangkuk, glove... etc
kali ni lain plak bila bawak ellesya...
nak tau apa dia rembat???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 tue dia....
papan potong bentuk love
gayung strawberry
bekas buat icecream
klau pink mmg x dak hat org lain punya lah hehee
sementara tunggu SIL nureen x abes2 lg pusing dlm daiso
kami terjah BR
mmg daddy dh pesan suruh belanja ellesya & emir mkn BR
dh lama x mkn icecream
layannnzzzzz abesssss.......
sedapnyerrrr
ellesya setia pd cotton candynya....
sbbnyer icecream tue clr pink + purple
eh... awat ambik emir punya??
 ooo... teringin nk mkn con bentuk bunga tu yerr
mummy pon tompang emir
mmg puas ati tgk emir mkn
pas mkn icecream minum air masak :P
gambar ni cantik kerrrr
yg ni lg cantik??
hehhee
kebetulan dpn BR depa buat prog utk cr model cilik
mmg ramai la budak2 berposing d c2
ellesya g beratur nak ambik belon kat badut
sambil2 tgk budak2 berposing
masa dok beli icecream lg, ellesya dh nmpk....
dia ckp dia nak join tp x pakai dress @ baju yg cantik..
huhuuuu
tgh beratuq SIL sampai
tunggu turn jap
sportinglah...
emir smpi terjenguk2 tgk badut
hepi dpt belon bentuk lolipop
emir pon dpt bentuk pistul..
otw nak balik, ellesya request snap pic dia ngan papan potong bentuk love tu
sempat jugak rembat bantal princess ni dlm aeon 
pastu srh snap pic dia dok lena hahaa....
________________________________________________________
jom singgah



11 comments:

el said...

aku xnah g lagi daiso ni..ntilah ajak od pi sn jamu mata hehe

LYAfrina said...

LOR..SYGNYER..KALO ellysya msuk msi comey dia posing2..

kat sini xde daiso.. huhu

Nafira usof said...

Kat Shah Alam tak tau ade Daiso ke tak.. teringin nak beli bekas utk buat ais kream tuh. hehehe

kayyana said...

comelnye die bertudung. hehehe

eB said...

ms mula2 tgk emir tadi eB igtkan elly boleh? ha3... bestnya... nmpk happy sgt muker elly tuh? camno? apa plan kita? eB dh update n3 tadi tau.... he3... nureen nk bagi gambor baru ke?

wantie said...

tak sampai sampai lagi kat sini. adei.. bila la si lakik nak free wak meronda sana tau.

eB said...

eh lupa, eB suker msk daiso esp nk bli barang2 opis & dapur. he3

Syima ~Mama Kyra~ said...

eh cantik jgk bantal princess tu ye,..bole ler nnt terja AEON :D

Qhaifa Nur said...

kalau kak nur masuk daiso bole pengsan ni...semua nak borong....tak pernah masuk lagi ni ha..ha..

Gieyana said...

Masuk daiso ni rs semua br nk borong..ekekeke

kasihredha said...

Akak pernah masuk daiso quennbay ni waktu gi penang Dulu.
Kalau gi daiso..Kena rancang nk ambik berapa items Kalau tak emmmm

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011