Monday, November 11, 2013

family : breakfast time!!!!

assalamualaikum....

hari ke dua...
bangun awal la pagi tue
pkl 8 dah mula bersiap nak trun breakfast
jom2.. kita mkn kenyang2 pas2 terjun kolam lagi yeaaahhhhh
emir dh tinggi la
ellesya 5thn, emir 1tahun 7bulan
dah besar anak mummy n daddy ni
kami duduk meja dekat dgn kolam...
baru best kan...
wahh.. mmg lapar betul tue...
ellesya bila suruh senyum mmg nmpk control
kena bg dia senyum sendiri baru nmpk real hehe
mmm... nak snap together2 mmg susah betol
bila panggil emir kakak sya plak tak tgk camera
tapi bila panggil kakak sya, emir tak tgk camera tp tgk kakak sya
alahaiiii
antara menu yg sempat nureen snap
mmg mcm2 makanan... mkn smpi kenyang.. hihiii
klau bab buah2an.. mmg A lah..
honeydew pilihan no 1 ellesya & emir
alololoooo.. ansem aih anak sapa la tue...
mkn buah gaya macho
apa yg dok korek2 tue
nin dia yg 2 beradik tue dok korek2..
emir mkn ckit ja.. selebihnya dok sapu kat meja
meja tue dh jd mcm roti hahahaaa....
x abes lagi... berselera emir pagi tue
last dah.. dragon fruit & papaya..
kakak sya dh x sabar
nak swim2 lagik sebelum check out....
yeaa yeaaahhhh...... mandi sepuas2nya...
________________________________________________________
jom singgah

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nyum2

Adlin Mohamad said...

sopan sungguh diaorg makan, anak2 lin habis sepah 1 meja

mama lieyna said...

Selera makan..baguih2x.. :-)
Dh besar nmpak emir..

wantie said...

emir tu wat resipi baru. "fruit with butter table". hahahaha...

Ct Norfatimah said...

lama xsinggah sini..dah besar anak2 nureen..

Nafira usof said...

makanan kat hotel selalunye sedap2 dan banyak pilihan kan~

eima said...

mcm mkn kat outdoor je .. tepi pool ke ... tu yg lagi besh tu kan

kayyana said...

baju sama lah..wah.. seronoknye tgk anak anak kecil makan.. hehehe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011