Friday, November 29, 2013

colourfull itueww menarik....

assalamualaikum......

memandangkan isnin lepas nureen & en. soami EL
anak2 x sihat, demam & batok2..
so kami decide dok umah jerr....

tak mau anak2 kebosanan, en soami tiup belon byk2
bior depa main puas2....
 tgk la masing2 dok nak pegang belon byk2
emir pon tak ketinggalan
emir : peluk 3 bijik gigit lagi
ellesya : 5 bijik tue
 masing2 dok wat skill tersendiri
cumil kan pic ni... :)
 eh2, nak terlepas ker 
 hahhaa... kan dh jatuh belon kat mulut kakak sya
 posing kakak sya posing, daddy nak add dlm wassap tue
 kemain lagi kan 2 beradik ni
hepi tgk depa main sama2
 berpeluh2... bagus2..
 haha.. lawak muka emir dok control belon takot jatuh
akhirnya.. dpt jugak ambik yg nmpk muka :)
________________________________________________________
jom singgah

9 comments:

mama lieyna said...

Happy la budak2 main belon banyak2x..:-)
Anak2 eina pun suka men belon..

Rizziela said...

anak2 takut balon...tkt meletop.. hihi

Nafira usof said...

zura tak suka belon.. hahaha
sebab zura tak suka bila dia meletop pecah tuh. tapi anak2 memang suka lah.. bila belon dorang pecah zura lah org paling sonok sebab x yah dh risau belon meletop lagi lepas nih. hahahahahaha

el said...

kt umah ni pun kdg2 main belon2 ni gak..abg danish tukang tiup..mama tukang ikat..ha main lah budak2 tu lam umah..ekekeke..suka sgt ngan belon

Zura@Iwan said...

belon2..
cerita belon ka ni weh..
hehehe..

mana tk happy dorang..
mummy n daddy ada kt umah..

Qhaifa Nur said...

belon ni satu saja masalahnya nureen..bila meletop terperanjat dibuatnya...
warna-warni belon ellesya/emir yup...

wantie said...

good idea. bior berpeluh peluh tiup belon tu.janji anak anak happy

eB said...

cantek color suma...
kalo gambor mlm nih sure cantek kan? liokeeeeee (",)

Khai♥Rin : anies said...

x tkt pecah ke tu??

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011