Thursday, November 28, 2013

wedding anak ex-bos daddy...

assalamualaikum....

bila cuti sek skrg ni mmg byk undangan kan
kami tidak ketinggalan
ahad lepas, attend wedding kat dewan recsam, penang
anak sulung ex-bos daddy (en. azmi)
ramai betul org masa kami smpi 2.30ptg
mmg meriah.. masa dh nak blk ellesya ajak snap pic dia posing2...
mcm kat dlm umah kan tp majlis ni dlm dewan
sempat la snap moment kat cni
pengantin atas stage.. bz dok ambik gambo ngan sanak saudara...
emir pon nk jugak
tapi awat dok wat mulut bubble tue??
emir berpeluh2 sbb tu la daddy buka butang kemeja 
ellesya bagai cinderella kan...
ngan pengantin x snap pon...
pas wedding kami lepak queensbay jap
emir layan lap tue
aik... mana tudung kakak sya??
g2 la kan, baru nak belajar pakai tudung :)
asyikkk layan anak2 main
emir menyanyi2 kecil
wahhh dah pandai ngorat amoi la.. hehe
cakkk.... hepikan muka emir
org masuk ikut pintu, dia masuk ikut tingkap hahaa..... :)

________________________________________________________
jom singgah

13 comments:

Rizziela said...

Wow.cantiklah kan

Handsomelah emir

mama lieyna said...

Cantiknyeee laaah... best la boleh anakw2 tumpang posing..hehe..

Nurzakiah Hanum said...

cantik

el said...

kek tu lawo sgt..


n mcm2 deko dah semua cantek2..

lieyalatif said...

cantik betul wedding ni nureen...suke lieya tgk deco2 yg ade tu....mmg cantik...rugi kalo tak bergambar kat situ kan..

heheh biase la tu nureen, bile dah keluar ke majlis kawin, mane leh balik umah terus, wajib singgahmane2 dulukan....layan anak2 jalan2 heheeheh...kemain emir jd awie tunggang moto besar...auwww!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

wahhhh...konsep majlis kawen..ala cinderella ke?

wantie said...

Cak!! emir. bestnyer dia bila dapat main.

Zuraidah Butang said...

cantiknye..hehe..simple gitu..mcm fairy tale

Sayangku Zie said...

wmm betul tu banyak undangan kahwin la ni...

Qhaifa Nur said...

cantik dan kreatif deco majlis kawen sekarang nureen...
seronoknya ellesya/emir...lepas makan pergi jalan pula...

Nafira usof said...

cantek deko kat majlis kawen tuh~
memang sesuai untuk bergambar kat situ~

Zura@Iwan said...

ak pon byk undangan nie..
pergi mana sempat je..

kt dewan rescam ada gak..
tp next weekend..hehe

cantik kan deco dorang buat...
nk amik gmbr pun cantik..

LYAfrina said...

comeynyer ellysya btudung...
eyyhhh... dkt game dh buang tudung..mesti pns kan

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011