Posts

Showing posts from February, 2011

::OUR MEMORY PHOTO CONTEST::

Image
klik banner to join

Sweet memory with my sweet heart & my luvly husband.  Elly dalam keadaan yg sgt takut.
TAG lya eina zura wantie

::Loving yoU Contest::

Image
klik banner to join

Mummy : nureen Baby : ellesya afreena mohd nasir Umur : 2 tahun 6 bulan
refarrel = eb
TAG lya chugie

::Contest Aksi Si Cilik Berbasikal::

Image
Contest pertama dari 
http://kakyong.com/

berganding bahu bersama 
http://syamilamohd.com/






ellesya afreena mohd nasir
2 tahun 6 bulan
27 august 2008


kesungguhan elly kayuh basikal
berkerut dahi nak lari dr kwn dia la kot masa gambo ni di ambik elly baru boleh kayuh basikal sepenuhnya 360' klau x slalu dia kayuh sekerat2 tp tetap laju bila dh bleh kayuh penuh ni bertambah2 la laju.. bagai rempit dah arr..
My Fererall = eb
TAG lya eina





penaja bersama






::Awes0me BirThdaY - SWEET MOMENT CONTEST::

Image
klik banner to join
celebrate besday elly ke 2 di sbbkan masa ni kami berjauhan  so kami awalkan celebrate besday elly awal seminggu sbb 3 @ 4 minggu sekali baru kami 2 jumpe ngan daddy
1 jam waktu rehat hari jumaat tue aku dengan gigihnyerr ke queensbay belikan besday cake elly nak buat oven x der dah tue masa pon x sempat dah beli rushing2 blk umah yerr la chess cake katakan kena la simpan dlm peti
so mlm tue kami celebrate bertiga suprize utk elly special cake from mummy & daddy walapon kecik tetap meriah elly happy sgt masa nak tiup lilin tue
kami ambik sebanyak mungkin gambar utk kenangan








lepas celebrate besday elly di umah sndri kami balik kg umah PIL di jitra kedah my SIL buat special cake utk elly kami celebrate lagi mlm esoknyerr


our happy family..
TAG eina wantie

::Mata Cantik Giveaway::

Image
nak join klik banner due 10 march 2011
TAG eb lya syazie

POSING WITH UR LOVE ONE - GIVEAWAY

Image
intrested x nk join??? klik banner yerr due : 31 march 2011

I love daddy and ellesya so so much...

:: ubat demam - elly dapat hadiah::

Image
Balik ja dari kenduri  mata elly mula beraiq pegang bdn panas mummy plak lupa nk bwk balik termometer so terus bg dia mandi & suruh daddy beli cool fever
rasanya ni cool fever yg baru saiz kecik mg utk baby slalu beli yg utk kanak2 saiz sama cam org dewasa punyakan tp yg ni ok elok2 je ngan dahi elly... pastu kotak plak clr pink elly mmg suka sgt2 la

elly pakai sendiri tau lipstik tok dia tue diam2 masuk dlm bilik p make up katanya hai demam2 pon bermakeup lagi

berposing pulak ngan tom ni.. kucing mak long dia
AHAD pon still panas lebih kurang pkl 3 pm kami balik penang singgah SP kejap daddy beli sport rim motor dia murah dr penang & alor staq sesampainyerr di rumah....
ada hadiah la.... dari sape ya.. hehehe
dari QASEH nak tgk ke yg mana 1 contestnyerr.. klik sini dan result penuh plak di sini http://cheritaqaseh.blogspot.com/2011/02/saye-suke-semua.html
jom tgk elly ngan hadiahnyerr



taraaa........

cantik kan mummy... ;) muka elly nmpk lesu kan suhu masih lingkungan 37.7'C

tq qaseh.. suke sgt.. cantik.. piccas…

::weekend d frndz wedding::

Image
salam hari ni bersiaran di rumah elly masih demam call bos bos plak tanya ambil EL ke MC?? rasa2nya ambik mc ja la kan save cuti hehe... ari ni sepatutnya mummy teman daddy  p video confren kat exchange jelutong dgr amanat dr DATO' ZAM ceo kami dah elly demam so daddy p soang ja la
jom layan weekend kami d majlis kenduri kwn sekelas kami 2 la kami kan 1 class masa study dulu hehee...
bermulanya episod kami di tgh hari sabtu
elly org paling awai bersiap siap layan guitar lagi
ada gaya ni...
kami dah otw ke majlisnyerr... biasa la rutin kami 2 bila dok blkg harus bergambo..
pergghhh... cun la anak mummy & daddy ni..

nak jgk melekat, elly siap tolak ngan tangan lagi
kami dah sampai cuaca agak panas elly siap nk pakai topi lagi katanya panas la mummy...
seisi menjamah & menjamu selesa x der je sbb perut dh lapo sgt nanti klau ada terliur plak hhehee
eh3x.. elly merajuk la ngan mummy.. bkn main muncung lagi.. sbb dia mintak nk snap gambo nk pegang camera mummy x bg so merajuk la x pe la.. k sya pegang skali ja k mmg b…