Friday, February 25, 2011

::kenduri d GRIK - CNY::


Lama betoi gambo ni terperam dlm lappy
baru ari ni jengoi..
masa CNY lepas ingatkan
aii kan balik kg memasing
aii balik BALING asben plak balik JITRA
elly ofcoz la ikut aii

mak cik aii kawin
so aii wajib la balik
jom layanzz piccas elly di GRIK..
gambo pengantin laki x dak pon
juz ado gambo pengantin pompuan jerr

elly awai2 dah siap
nak gak dia pakai tudung 
bila tgk mummy dia ni pakai tudung
tudung dia x bwk balik
so belasah jerr tudung mak teh
perjalanan lebih kurang 45 minit jerr 
dr kg aii ke GRIK

bila dah sampai tolong2 apa yg patut
&
berjimba2 di sungai
sungai ni dpn umah jerr
sejuk & nyaman
umah Tok Yu aii ni
umah paling ujung dlm kg tue
so aiq sungai ni dr bukit la


mcm model x?? tp knape tgk bawah??



x menjadi posing elly kali ni.. penat kot..



eh3x.. kuyu2 plak mata dia..



dah la.. jom kita naik..
yg berbaju putih tue adik bongsu aii aiman (pak su)
yg sebelah elly tu adik aii jgk imadi (pak njang)
yg dulu pernah dok umah aii praktikal kat kilang BORCH 4 bln
sbb tue elly rapat ngan dia
ngan pak su tue elly takut sikit
sbb jarang jumpe
pak su belajaq kat
KOLEJ ISLAM KLANG



puas main2 kat gigi aiq td
msk umah mkn la lagi kan
apa ya pangkat elly ngan alia ni
ayah alia ni sepupu abah aii
so 2 pupu la kan
eh ... ntah betoi la kot
sebaya cuma beza bulan
alia bulan 1 elly plak bln 8
tp elly lagi tinggi & besaq dr alia
hehehe


agak2nya apa yg depa dok gebang tu ya???


aik.. alia dh ilang
elly masih di c2
belum kenyang la tue


ELLESYA : dah abess....


amboi sedap hingga menjilat bibir...
hehehhee





secangkir tea buat elly
hehehhehe


perot kenyang
elly ajak p.ngah ( satu2nya abg aii & paling rapat ngan aii) 
 plak main sungai
kali ni advance cikit



auuuwwww.... sexynyerrr...
takut basah punya pasai...


elly angkat kaki tu tau tak pasai pa
dia geli bila kaki dia
pijak batu2 sungai tue..
hehehhe


dok suruh p.ngah dukung dia


;p


apa yg di carinya tue???


 ELLESYA : ala..... dah lari la p.ngah..... hhmmm


P.NGAH : tue... nmpk x??? ikan tue...



elly x puas
last dia mintak
nak jalan atas kaki p.ngah
hehhee



penuh berhati2


dok kutip batu & baling


 yang mummy plak
dok dukung adik kpd alia
adusss lupa la nama bb nie
baru 2 bulan lebih
tgk smpi terkangkang
sbb tanah x stabil
takut jatuh..
hehehe



ni cucu jiran aii kat kg
bulatnyerr mata dia
sebijik muka mak dia


muncul lagi...
hehehhe
ambik berkat kot...



emuahhh kiss cikit...


baru muncul
ni la dia pengantin
yg diapit oleh aii & adik yg tgh darah manis nih
bleh berkenalan ngan dia di sini



baju dah bertukaq
lepas mandi segar cikit
tp
bila masa plak elly g jln ngan p.ngah
siap p playground lagi
kebetulan plak tue
baju sama jalur ijau melintang
hehehhe


elly tinggai depa semua atas jambatan konkrit tue
nak kemana agaknya???
ofcoz la mai kat mummy dia ni..
hehehhe


sebelah malamnya...
elly main2 atas gazebo wit adrian..



aii.. bagai bercinta la plak
soang di tangga
soang lagi tersipu2 malu


malu ke gaya g2
bkn malu
tp dok kelebek apa ntah


adrian ngan mulut muncungnya...


PAGI MENJELMA



sementara dok berkemas2 nak balik png
elly dok lawan bagi mkn ikan ngan adrian
hhhmmm...


semua baru bangun tdoq
muka kusut masai ja..
hehehe



;)..
penuh makanan dlm kolam tue..
hehhee


14 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah tomeynya anak dara berbaju kurung biru...sweet gitu baju tu sopan santun kalo balqis ni kejap je dah tak mau pakai

MRS. K said...

lah.. orang baling ker? mak saya pon orang baling, tapi kami jarang balik dah coz tokwan n tok pon dah takde..

Em's Family said...

i suke tengok budak perempuan kecik2 pakai tudung ngan baju kurung, geram tengok pipi gebu ..

anyway, i orang gerik jugak :D tapi tak de lah rumah nyer depan sungai yang jauhhh tak tercemar kan.. sungai kat sane best, cume lately banyak sangat development, tak sesejuk and tak sebersih dulu

Fieza79 said...

comel elly berbaju kurung biru..nmpk sopan je...dia tak gaduh ke dok main air je..mandi nya tak...hehe

el said...

sopan santun je elly aku tgk
makan pun gitu hehehe comey

eb ezrin2 said...

manisnyer korang her2... eb xbyk gambo bj kurung... kalo x leh msk kontest baju kurung... hu3

Nureen said...

anje :
elly mmg x bleh tgk nureen pakai baju kurung.. dia pon nak jgk.. klau x bg pakai dia mengamok tau anje..

Nureen said...

MRS. K :
a'ah.. org BALING/SIK.. kat kupang.. bebila blk kg rojerr la..

Nureen said...

Em'family :
ya ka.. grik pon x besaq mana kan.. tp kat umah tok yu nureen tue best.. aiq dia mmg sejok sgt2..

Nureen said...

fieza :
baju tu thn lps tau masa elly 1 thn.. hehehe.. padan lagi..
ada gak dia mintak nk mandi sungai, tp ckp je x bwk baju mandi.. ehhee

Nureen said...

el :
elly sopan ada time.. hehhee

Nureen said...

eb :
tq kami ber2 mmg sweetkan hehhe ( aii terlabih perasaan nih)..
contest baju kurang anak jerr ada mak x der pon.. ;)

LYAfrina said...

kalo blh mandi kat air tu msti best kan.. n msti sejuk j air c2...


cutenyer elly bbaju kurung:-)

Nureen said...

lya :
a'ah... mmg sejuk lya..
best.. tp segan la kan ari kndri nk mandi sgt plak hehehe..

ni antara baju fvret elly

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011