:: kami yg masih mood di kg 2 week ago ::

Lappy aku dah kuaq workshop
sbb slalu
hang & blue screen
tp
key board plak prob
td DELL mai
tukaq keyboard baru
rasa mcm dpt lappy baru ja..
lain je tekan key pad nih
hehee

jom layan kami yg masih mood di kg
2 minggu lepasnyerr
ngeh3x.........

sementara
aku
smbung ngan keja aku ni haaa
x tau bila mau abis daaa....



elly dapat hadiah dr pakngah
arnab boleh gerak lagi
tp arnab tue bunyi x serupa cam arnab pon..
x per janji elly suka
mmg dh lama dia mintak mummy belikan arnab utk dia
so kebetulan pakngah dia ada call
tanya elly nk apa
so mummy suruh belikan arnab
&
 hasilnya....



petangnya.....

eh3x..
mummy suka tgk ellesya yg semakin hari semakin pandai berposing
ni berposing ngan tudung yg makteh hadiahkan
elly ni kan suka sgt kaler pink

layanzzz elly ngan posing ayunya...


pastu atas moto makcik ummul plak
ELLESYA : mak cik ummul, klau tgk n3 ni, sure rindu kat moto ni kan. elly pinjam utk berposing jap k, nanti bln 7 ni makcik ummul balik, makcik ummul bwk elly ronda2 k....
(makcik ummul skrg ni smbg belajar kat oversea)

bawak elly ronda2 ngan moto tue ke kupang & umah nyang

di taman mainan


lepas puas main2 kat taman
kami terus ke rumah nyang sebelah mak mummy



amboi smpi x mau tgk mummy yg dok pulun snap2ing gmbo dia...








heheheh... monyet pon pandai main cak cak...
ok smpi cini ja utk santapan petang ni..
kerja3x!!!

 

Comments

mamaaedrean said…
x thn....
pakai tudng tapi ceksi... hik3...
best la eh?
eb x tau nak gi maner...
jemput singgah jenguk kami yer ;p
el said…
ni pehal pki tudung npk lengan ni hahahahaha
pandai dah dia posing2...arwen jgn haraplah hahahaha

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017