Tuesday, February 1, 2011

:: kami yg masih mood di kg 2 week ago ::

Lappy aku dah kuaq workshop
sbb slalu
hang & blue screen
tp
key board plak prob
td DELL mai
tukaq keyboard baru
rasa mcm dpt lappy baru ja..
lain je tekan key pad nih
hehee

jom layan kami yg masih mood di kg
2 minggu lepasnyerr
ngeh3x.........

sementara
aku
smbung ngan keja aku ni haaa
x tau bila mau abis daaa....



elly dapat hadiah dr pakngah
arnab boleh gerak lagi
tp arnab tue bunyi x serupa cam arnab pon..
x per janji elly suka
mmg dh lama dia mintak mummy belikan arnab utk dia
so kebetulan pakngah dia ada call
tanya elly nk apa
so mummy suruh belikan arnab
&
 hasilnya....



petangnya.....

eh3x..
mummy suka tgk ellesya yg semakin hari semakin pandai berposing
ni berposing ngan tudung yg makteh hadiahkan
elly ni kan suka sgt kaler pink

layanzzz elly ngan posing ayunya...


pastu atas moto makcik ummul plak
ELLESYA : mak cik ummul, klau tgk n3 ni, sure rindu kat moto ni kan. elly pinjam utk berposing jap k, nanti bln 7 ni makcik ummul balik, makcik ummul bwk elly ronda2 k....
(makcik ummul skrg ni smbg belajar kat oversea)

bawak elly ronda2 ngan moto tue ke kupang & umah nyang

di taman mainan


lepas puas main2 kat taman
kami terus ke rumah nyang sebelah mak mummy



amboi smpi x mau tgk mummy yg dok pulun snap2ing gmbo dia...








heheheh... monyet pon pandai main cak cak...
ok smpi cini ja utk santapan petang ni..
kerja3x!!!

 

2 comments:

mamaaedrean said...

x thn....
pakai tudng tapi ceksi... hik3...
best la eh?
eb x tau nak gi maner...
jemput singgah jenguk kami yer ;p

el said...

ni pehal pki tudung npk lengan ni hahahahaha
pandai dah dia posing2...arwen jgn haraplah hahahaha

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011