Tuesday, February 8, 2011

::Tahniah3x - keputusan GAnya adalah.......::


1stly nk mintak  maap sgt2
lmbt buat cabutan
ari ni plak 1st day msk opis
so byk la keje menanti

tp sebelum tue kita layan dulu
gaya elly menggaul + menggodek + mengacau
semua nama2 peserta GA
jgn pening dh lerr

1st winner

2nd winner

3rd winner

4th winner

5th winner

gaya mcm agak2 malas gitue..
sbb elly tgh tgk crita THINKERBELL
mummy dok kaco suruh cabut
so gini la rupanyerr...


dannnnnnnnnn
keputusannya
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

taraaa...........





tahniah kpd semua pemenang
mohon untuk emailkan detail kepada nureen yerr
d

terima kasih utk semua yg sudi join GA nureen ni..
InsyaALLAH hadiah akan nureen post hujung minggu ni..
tq




16 comments:

Miza Yusof said...

tahniah pada pemenang :)

atie @ ejay said...

alala..comelnya gaya elly buat cabutan:)
tahniah semua pemenang

Huda said...

thanks nureen sbb bgtau :) thanks juga doakan my husna :) will email u later :)

wantie said...

tahniah kepada para pemenang. cayaklah nureen yg jadi tukang cabut.

xi da ya said...

yay,menang!:D
will email tu u later~
thniah kepada yg lain2 gak..:)

LYAfrina said...

Yihhaaaaaaaaaaaaaaa....

tenkiu elly!!! tenkiu nureen

cikanna said...

tahniah pemenang semua

nanakimie said...

tahniah semua:)

eb ezrin2 said...

tahniahn semuer ;)

hiDAyah_muRNi said...

trimas! like! da anta..

Mama Zharfan said...

hoyehhh

me dh email my details :)

SyUhAdA said...

thniah kpd sume pemenang~!

azura samsuddin said...

alah, x bertuahlah hehehe, pepun tahniah kpd yg bertuah sume...

Hana Kirana said...

Terlamat nak ucapkan tahniah juga

syuwai said...

comel nya dia ambik undian tu..hehe

AkmaFaizal said...

tahniah pada yang menang. bertuahnyer badan..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011