Wednesday, February 23, 2011

:: anak daraku mmg rajin ::

~autopublish~
Semakin hari semakin byk keja aku d opis
dan semakin aku rindukan pelukkan manja elly
walhal b4 g keja 
 peluk cium elly perkara wajib!!
hhhmmmm.....
rasa mcm nak je cr PA
tp aku ni bknneyrr jwtn besaq pon
sampai nk pakai PA bagai
hehehhe

jom layan piccas elly weekend lepas
tolong mummy basuh carpet
& memasak skali

rambut x mau disikat

ni basuh carpet ke main aiq???

tekunnyerr anak daraku ini.............

berus elly jgn x berus.. berus smpi bersih yerr



MUMMY : eh3x.. kena mummy ni!!!!... 
abes camera aii kena percikkan aiq

layanzz lagi...
masa ni tau daddy di mana???
daddy tgh terbongkang lena
sbb baru balik dr memancing subuh td


basah la sluaq tue sayang..


lagi percikkan terkena mummy

selesai sudah membasuh
tiba giliran memasak plak
asyik pakai baju ni jerr 
sama mcm n3 yg dok potong sayuq lepas..
hhhmmm... kebetulan..


tlg mummy goreng sayuq..
mummy plak ralit dok snap gambo jerr...
hati2 yerr elly..
mummy pon risau takut jatuh
yerr la krusi tue kecik jerr


sakan menumis ni...

jenguk sat kat luaq
tgk carpet yg tersidai di buaian
hasil cucian td


masih meneruskan menumis...


ELLESYA : mummy tolong ambik sayuq tue...
MUMMY : sat la bawang x garing lagi 

menumis lagi...



ELLESYA : tengok... sya masak.......


rambut sergum sgt, so mummy betoikan ikatan..
nmpk la kemas sikit...



lamakan menumis..
sbb aii buka api slow sgt2..
elly plak mintak nk pakai apron plak..

hahahhaaaa.....
smpi hangit dah bawang tue...
dah la elly biaq mummy buat..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
sat je elly p dpn
masuk bilik kaco daddy yg tgh khusyuk tdoq
dia p dapuq balik... 

nak tolong lagi... aduss...
ni baru masukkan batang sawi + mushroom..
dah la... mummy nak cpt ni
kita x mandi lagi kan
sat g daddy nk mkn..
*
*
*
*
*
*
*
*
elly dh tolong mummy td
so sebelah mlmnya
bwk dia ronda2 kejap.. 



mlm tue hujan
bg la elly pakai sweater
tq elly tolong mummy weekend lepas..


wajah ceria mummy ditemani elly & daddy tersayang



6 comments:

azura samsuddin said...

rajinnyer anak dara ni... bertuah mummy ;)

Nureen said...

azura:
hope dia rajin smpi besaq kan.. ringan keja mummy dia ni..;)

Huda said...

wah!sgt rajin :) moga membesar menjadi anak yg suka membantu :)

wantie said...

mak ai, basuh carpet. bapa hari ler nak kering. kalau kak T ler, antor kedai. memang tak pernah basuh sendiri carpet.

penyegan. hahahaha

manja2098 said...

mak ai...rajin btol anak dara sorg nie...kecik2 da pandai sume..gud girl..;-)

dinor's family said...

budak2 lingkungan 3,4 thn ni mmg rajin nolong ibu. p bla depa dah mula bsek. xdak masa nak mkn pun kena paksa........rajin anak dara sorang ni....

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011