Thursday, February 24, 2011

:: NEMO..... elly teruja:::


ralit punya ralit wat keja
tgk2 jam dah kol 12.15 tgh ari dah..
patut la perot dok berkeroncong ja
sepi jerr opis aku ni
semua kuaq p site
aku jeerr dok x abes2 lagi keja opis
semakin menimbun nih
relax jap arr layan blog

gambo ni
aku snap masa g kedai ikan paling besaq d penang aku rasa
mmg sgt2 besaq
bkn stakat ikan ja dia juai
snake, rabbit, hamster, turtle, dog, cat mcm2 ada..........
actually...
x leh ambik gambo dlm kedai tue
tp aku TER snap dah 3 kpg
gambo ke 3 tue baru nmpk ada amaran!!!
perrgghh seb baik x kena marah..
tue pon asben yg bg tau
klau x aku dok menyenap jerr...




ni la gambo last yg aku ambik
elly mmg suka tgk ada NEMO katanya
sayang x do gambo terujaan elly ngan nemo ni.. huhuuu
warning tue depa letak kat atas aquarium nih
hehehhe.. sorry yerr

dah fenat jelajah kodai tue
3 tingkat tue besaq & cantek
kami terjah GURNEY plak



lepak mkn icecream luaq kejap
kat cni ada deretan2 kedai mkn 
antaranya
chilis, dome, secret recipi, mcm2 la..

comotnya....

nikmatnyaaa...


abes kena idung sbb elly mencoba utk mkn cone dia


see... punya besaq dia nganga


agak2 la apa yg elly tgh pikirkan ya???


hasil daripada gigitan dia.. ehhehee

hhhmmmm... dah rasa tenang cikit bila tgh wajah2 insan tersayang ni
k jom kita smbg kelija la....


3 comments:

Zur@ZaRi said...

sedap nyer aiskrim=))

nak sikit boley... zura mmg hantu aiskrim.. ni pun baru sudah makan yg cup punyer=))

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

Nureen said...

zurazari :
icecream ni mmg x lekat di mulut dia.. asyik ckp jerr nk icecream.. hehhee...

ok nanti nureen terjah k..

mamalieyna said...

pandai elly makan eskem..arif tk gheti..hehe.. dapnyee...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011