::CNY 2011::

cuti 4 ari sempena CNY
kami balik kg masing2
elly ikut mummy balik baling
& daddy plak balik jitra..
so ahad baru kami jumpak di penang
jom layan elly wit congsam
actually ni baju elly tahun lepas..
masih muat lagi...





td mmg elly angkut slimut choclate dia masuk dlm keta tp besaq sgt selimut tue so kami tukaq yg kecik cikit.. marah kemain lagi dia kata nk selimut tangan ngan selimut choclate tue.. hhhmmmm
ni tgh dok marah kat daddy dok kaco dia.. mummy plak pujuk ckp selimut tue kena basuh sbb kotoq..
last mummy ambik beg selimut pink ni bg dia buat selimut tangan terus ok..
dah siap utk berangkat..
sementara tunggu t-light hijau sempat lagi berposing..

di tengah2 perjalanan elly mintak nak makeup jap sblm smpi umah wan..


x puas ngan cermin kecik elly bangun dptkan cermin blkg ni.. masa ni kat t-light k.ketil, kedah..
dah smpi kg elly terus dptkan gazebo wan..

kolam yg dh hampir siap..


Comments

el said…
kemain ely pki chongsam lg no...tu nak beraya ke mana...hehehehe
Fieza79 said…
wow elly ber cheongsam..comel betoi..

ehh leh pula balik beraya CNY asing2...kenapa..hehe
'NuReeN' said…
el :
nak blk kg jerr x g raya pon hehehe..

fieza :
muat lg walpon thn lpsnyerr.. hehhe blk asing2 sbb ada hal masing2 hehhee
LYAfrina said…
comelnyerrrr:-)

siap bercheongsam lagi

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017