Posts

Showing posts from July, 2011

:: SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN ::

Image
selamat berpuasa nureen tujukan buat buat semua kwn2




:)

::fun fair queensbay::

Image
salam mulia di pagi jumaat
hari ni nureen AL balik umah PIL sbb SIL yg kursus bomba kat terengganu nak blk dah 3 bulan x jumpe so asben suruh ambik AL hari ni klau tak ambik takut x sempat jumpe pagi sabtu SIL dh nk gerak blk terengganu
semalam kuaq ronda2 & p queensbay tp bukan mall dia juz kat luar jerr nak belikan 'kite' @ layang2 kat ellesya slalu ada jual kat tepi2 jln tue tp semlm x dak plak
kebetulan plak sebelah queensbay ada funfair ellesya mmg dh byk kali ajak g c2 so lepak jap la kan seb baik x ramei org klau x kami sure x jd masuk nureen ni x suka sgt klau ramei org layannnnzzzz.......



















western food terbaeeekkkkk...........

Image
salam 
bila dpt gaji apa xtvt yg wajib korang buat hehhheee... kami ni bila dpt gaji 1stly mmg cari port la samaada mummy @ daddy akan blanja mkn
2 mlm lepas, kami terjah queensbay lagi daddy nak blanja mkn weastern yg terbaeeekkkkk d DAVE DELI sape x pernah coba bleh la coba lps nih..


otw ke queensbay


dah order semua ellesya duduk ja mintak camera ambik gambo daddy, mummy & diri sendiri apa yg ellesya kenan sgt ngan no 45 tue pon x tau suruh kami 2 gaya ngan no tue...


turn dia plak posing


sampai terteleng2 kpala


ni offcoz la dia snap sndri..


ice choclate pilihan mummy ellesya yg rasmi dolu


rancak nmpk... 


juice lemon pilihan daddy


ni utk daddy dah lupa la apa nama set ni hehehe... daging, ayam, sosej, coaslow, kentang putar etc....


pilihan mummy plak lasagna, spagethhi, coaslow


ellesya plak pinggan kosong hehehehhe.... bukan x mau order kat dia tp klau order kang x abes plak so ellesya share k..


see.. mmg berselera tol  sukerr tgk.. faveret ellesya mmg spagethhi..


ellesya masuk TLF mag cover lagi..................................

Image
salam petang wednesday
tersenyum sendiri bila pagi tadi masuk opis bila ter 'on' nya lappy ni 1st yg nureen akan buka offcoz la email pastu buka blog sndri pastu sambil terjah2 blog kwn2 2 3 minit b4 start wat keja 1st blog kwn2 yg nureen terjah blog eb
terkejut... perggghhhhh.... mmg tersenyum sendiri la... sbbnyerrrrrr terpampang muka ellesya di cover ni sape x bangga anak kesayangan msk cover mjlh TLF pergghhhh.... bangga x hengat punya..

nak tgk x ellesya yg tgh glamour d blog eb yg glamour tue sila click gambo di atas yerr.. betapa bangganya nureen  muncung tue la yg menjadi pembakar semangat tatkala keja yg berlambak d opis ni (ayat jiwang ker nih).. ;p
aed plak tampak ansem berkemeja putih tue mmg comel.. ngan muka aed yg cukup slamber.. bleh wat calon menantu nih tp kena la tgu ellesya dpt adik dulu hehehe... ;p

nmpk x nama nureen yg 2nd layer tue yg 1st offcoz la eb..



tq eb, tq sooooooo much... nureen suka sgt2.. mmg cantik & comel... ;)


::: air nyoq VS air kelapa :::

Image
salam
masih lagi mood weekend ahad lepas seawal 9 pagi kami kuaq breakfast kat alor star PIL x der g hospital ambik ubat dgn x mandinyerr kami 3 beranak ni g BF smpi alor staq nunnn... hehehhe wat relax jerr kan
BF kat kedai member MEE BAWANG mmg roti canai terbaik kat alor star
Daddy : ellesya, kita p mkn kat kedai mee bawang k Ellesya : kakak sya tak mau mee bawang nak mee sup Daddy : kahkahkahahh... mee bawang tue nama org la.. Ellesya : ye la, kakak sya nk mee sup.. Mummy & daddy : hehehheee......
dah Bf kat c2, biasa la comot abes baju ellesya  kena kuah gulai roti canai tue so bila bertukar baju nmpk mcm dh mandi lerr hehehhe


kan nmpk mcm segar jerr





alang2 kami ke alor star daddy nak cari tayar keta cari punya cari last2 nureen request nk minum air ayoq @ air kelapa kami serbu gerai tepi jln kat mergong

knape ya muka ellesya tue masam jerr
ellesya ni x suka minum air nyoq tau
tapi x tau mcm mana ari tue dia minum plak




isi nyoq yg dlm gelas tue sgt2 lembut
yg dlm buah ni keras cikit
itueww pasal …