Tuesday, July 26, 2011

::: da pinkky lady :::


salam SYAABAN
hari ni dah 24 syaaban
lagi 6 hari kita akan mula berpuasa
ganti posa pon x abes lagi
hope sempat lagi sbb la ni tgh off 

hhhmmm.. da pinkky lady ni sape lagi klau bukan ellesya
sangat teruja ngan clr pink
apa saja brg nk pink

ari sabtu lepas
kami dah plan nk blk kg PIL
jitra, kedah
nak anto keta
so sementara tunggu daddy bangun tdoq
kami kemas2 la umah sikit2
daddy tdoq pkl 7 pagi
sbb baru balik dari mancing

jom layan xtvt kami 2 beranak


skrg ni mmg suka ckp gini
klau tanya nk g school mana




kebetulan smart reader tue dkt jerr ngan umah
InsyaALLAH klau ada rezqi mummy anto kat c2 k ;)




perggghhh siap willy lagi tue...



dan ellesya mula berposing







dah abes berposing
mintak nak ambik gambo plak
so hasilnya....



asyik gambo mummy sekerat jerr
pujuk ellesya biar mummy plak yg snap
dan hasilnya....


bila tanya awat mata jd kecik
ellesya ckp dia senyum smbil tutup mata
hehehee... tue ada yg ala2 kenyit mata jerr mummy tgk..


ha.. ni ellesya yg request tau
suruh ambik gambo muncung



amboi muncung sungguh mulut dia..
hehhee



mummy candid gambo ellesya masa dia tgh dok belek2 kuku dia
apasat??
hehhehe.. abaikan yerr.. menan yg berlambak kat blkg tue..

kami teruskan berphotogedix
ellesya ngan aksi beraninyerr





masa ni daddy dh bangun
so kena marah la ngan daddy
terus turun.. wat muka plak kat mummy
muka kena marah hehehee ;p

semua dh ready
kami gerak balik dlm pkl 3.30 petang
anto daddy kat workshop dulu ambik keta
pastu kami 2 teruskan perjalanan



minta senyum gini plak jadinya....



serius plak daddy...



senyum sinis jerr

sepanjang perjalanan kami
singgah McD beli fries sbb blum lunch lagi
lapik perut dulu
sbb MIL dah msk nasi tomato

aksi d perjalanan plak





ni katnya gaya fishing...
hehehee

dah x tau nk main apa..
mulut jgn ckp la sepanjang perjlnan
ellesya dok pok pet2..
mcm2 dia dok story
dok tanya itueww tanya ini

keta plak abes dia sepahkan ngan koyak tisu2 McD
hhmmm.....


7 comments:

LYAfrina said...

ERMM..G2 LA ANK2 KECIK..MMG XLEH DUK DIAM KAN..TP CKUP THIBUR LAYAN PRANGAI DIA ORG...

ELLY MAKIN PNDAI BPOSING..SENYUMAN TU SGT2 SWEET

LiLy @ MumMyQiStInA said...

comelnye elly pakai spek..cute sgt2..pandai posing lg.. ;)

Huda said...

mmg peminat pink panther ni eh pinky ni :)

el said...

ms kt hang mai umah aku tu ...ellysha segan2 nak ckp
seronok lak tgk dia ckp mcm2 ni
haiii nti lenkali auntie nak dgr molot pokpekpokpek dia

wahida said...

alololo...comel nya sha ni...nak2 gaya mulut muncung tu..geram je tgk..

Mama Syima said...

giler pink eh...sama cam kyra..hehe

cantik spec aleesya..aunty nak pjm sat bole?

dalila said...

comel nye..geram aku tgk..dlu jumpa boleh ckp sikit je ek..tp memang pandai posing aa anak hg nie..kalah mummy die..hehehe..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011