pabila camera d tangan ellesya.............


bila anak dah pandai ambik gambo

mmg sgt2 byk gambo yg ellesya snap sndri
tp antara gambo2 yg nureen dok belek2
cukup kenan 2 pic ni..


ni mata nureen
ellesya snap masa nureen tgh khusyuk siapkan report suatu mlm tue
dia bosan agaknya so mintak kat nureen nak camera
bila nureen bagi mmg 1 umah dia snap
tak ketinggalan gambo turtle dia tue


gambo ke 2 yg nureen suka tgk gambo getah rambut ni
ni mmg getah rambut ellesya tp dsbbkan masa ellesya dpt getah rambut ni
rambut dia pendek lagi
so nureen pakai la
tgk gambo ni nmpkkan punya la berhabuk meja mkn tue
ntah la myb sbb clr itam kot slalu nmpk berhabuk walaupon baru d lap..



gambo lama
ellesya baru berjinak2 masa ni ngan camera
see ada gambo daddy di celah2 jari ellesya.. ehhehehe

*rindu pada ellesya & daddy, khamis mlm baru dpt jumpe daddy tue pon klau daddy smpi awal, klau x pagi jumaat la.. 

Comments

amiey lee said…
heeee alahai...dh pandai..
wahida said…
mesti comel masa dia duk amek gambar tu....
nanakimie said…
pandai elesya ambek gmbr:) dah mcm pro dah..hehe,
kasihredha said…
suka gambar pertama tu...
pandainya elly...
gambar tu sgt artistik :)



mana elly ni...auntie nak cium sikit...muahhh
~iz~ said…
tengah mengasah bakat tu..lama2 ti mesti terror..kalah mamanya...:)
bobhandburry said…
Salam kunjungan.. blog menarik ;)
-zu
http://www.zuwairiaiman.com

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017