Monday, July 11, 2011

pabila musim buah menjelma..................

autopublish

buah tangan dari kg utk daddy
sbb weekend lepas daddy x blk kg
so kami bwk la bekal utk daddy....




mak yg bertungkus lumus ambik moktan @ rambutan utk menantu kesayangan




durian yg x termakan



mlmnya layan ps2 pakngah ngan daniel




jom sambung wat keja...

15 comments:

Huda said...

sedapnye rambutan dan durian tu :)

::NureeN:: said...

huda :
cam ni la bila blk kg.. ;p

adyna said...

erm..sedapnyer tgk rambutan tue... nak blk kg lambat lg...........uwaaa

::NureeN:: said...

adyna :
jom ikut nureen blk kg :)

dinor's family said...

wah sedapnya buah moktan org kg kami ckp...xsabar nak blk kg raya ni...ada lg ka hah...

::NureeN:: said...

dinor :
byk lagi.. baru start masak.. :)

el said...

2 3 hari ni bedal doyan je naik penin pala aku weng2

::NureeN:: said...

el :
sama la aku, blk kg bau dorion je pening tp time mkn x hengat hahhaa

eB ezrin said...

bestnyer... nak jugak nureen :)

LYAfrina said...

bestnyer..rindu suasana kampung..suka tgk rmh kampung ni..msti best tdo..sejuk j

tiefazatie said...

adui la..bestnya..nk blik kg gak...

kasihredha said...

rambutan tu merahnya...sure manis kan. Lama tak makan, hari tu nak beli...tapi malas nak berhenti ...hihi

~iz~ said...

bestnya balik kampung dapat makan durian dn rambutan lagi...yumm.yumm

siti said...

nama nureen ek..ct lupa dh hihi..
ok kalo nk tau details psl bisnes ni, bole kasi no hp? nti ct sms/col

siti said...

owh baru ct igt, no hp awak masih ada dlm hp ct hihi...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011