Friday, July 29, 2011

::fun fair queensbay::


salam mulia di pagi jumaat

hari ni nureen AL
balik umah PIL
sbb SIL yg kursus bomba kat terengganu nak blk
dah 3 bulan x jumpe
so asben suruh ambik AL hari ni
klau tak ambik takut x sempat jumpe
pagi sabtu SIL dh nk gerak blk terengganu

semalam kuaq ronda2 & p queensbay tp bukan mall dia juz kat luar jerr
nak belikan 'kite' @ layang2 kat ellesya
slalu ada jual kat tepi2 jln tue
tp semlm x dak plak

kebetulan plak sebelah queensbay ada funfair
ellesya mmg dh byk kali ajak g c2
so lepak jap la kan
seb baik x ramei org klau x kami sure x jd masuk
nureen ni x suka sgt klau ramei org
layannnnzzzz.......

























ellesya memang berani
klau bleh semua dia nk naik
fieza, weekend ni nk p queensbay kan
p la sblh mlm bleh anak2 main kat cini...
;)

slamat bercuti buat kami sekeluarga hehehee...


10 comments:

Huda said...

sukenye elly main kete tu..mcm2 lg la yer..hehehe..

el said...

aku ritu ada kata kat od nak g sini
insyallah nak pi rini mlm kang ke..sian budak2 tu...hehehehe
bani tul elly eh..nti tgk anak2 aku lak sure..mama..mamam...mamaaaaaaaa jerit2
:)

wahida said...

ingatkan cuti sbb tgk bola mlm tadi...hehe...

dinor's family said...

wah enjoy ye elly dpt main puas2...

zuneta said...

wah..best2, nak naik jgk...lama dah nak p cam gini...tggu pesta pulau pinang la...kita g sekali ye?? haha...

Ya ALya said...

baju elly samala cam baju anak ya......sejibik sama.......

Lovely Kitchen said...

cutenya gegurl...

LYAfrina said...

BESTNYER......
ASYA KALO DPT NAIK NI TSENYUM MANJANG..

**nureen..sori lya x reply sms..baru baca smlm..dh lwt giler..hp tu ttgal dlm kete.. dh tu x-pired lak.. sbb gna prepaid.. x topup pon lg ni.. lya dh trima i-talk tu khamis bru ni... lya rsa cam dh gtau kelmarin kt blog..k tlupa...apa2 pun tqvm..suka sgt :-)

tiefazatie said...

wah..rajin nya sis bw alleysa g funfair..ifa xde la...xberani..haha

~iz~ said...

cantik2 gambar ni..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011