Wednesday, July 27, 2011

ellesya masuk TLF mag cover lagi..................................


salam petang wednesday

tersenyum sendiri bila pagi tadi masuk opis
bila ter 'on' nya lappy ni
1st yg nureen akan buka offcoz la email
pastu buka blog sndri
pastu sambil terjah2 blog kwn2 2 3 minit b4 start wat keja
1st blog kwn2 yg nureen terjah blog eb

terkejut... perggghhhhh.... mmg tersenyum sendiri la...
sbbnyerrrrrr
terpampang muka ellesya di cover ni
sape x bangga anak kesayangan msk cover mjlh TLF
pergghhhh.... bangga x hengat punya..


nak tgk x ellesya yg tgh glamour d blog eb yg glamour tue
sila click gambo di atas yerr..
betapa bangganya nureen 
muncung tue la yg menjadi pembakar semangat tatkala keja yg berlambak d opis ni (ayat jiwang ker nih).. ;p

aed plak tampak ansem berkemeja putih tue
mmg comel.. ngan muka aed yg cukup slamber..
bleh wat calon menantu nih tp kena la tgu ellesya dpt adik dulu hehehe... ;p


nmpk x nama nureen yg 2nd layer tue
yg 1st offcoz la eb..




tq eb, tq sooooooo much...
nureen suka sgt2.. mmg cantik & comel... ;)



9 comments:

LYAfrina said...

HEHHEHE..
MMG CUMIL :-)

eB ezrin said...

calon mennatu eh? hik3... boleyyyyyyyyyyyy... aci sarong cincin yer? ;p
gambor elly msk sbb nureen comment terbanyak so far... tq yer :)

ps: gambor elly tuh eB suker sgt... comey ;p

Huda said...

cantik kan :) eB memang kreatif :)

Gieyana said...

comeyy jer Ely..:)

Cik Rose Cute said...

hihihi bestnya dapat masuk Tahniah!!!

aLeesYa's Mummy said...

aed yg encemmmm..mmmuah

eB ezrin said...

hik3.best tgk kwn kiter hepi. nk wat header br ckp eh? free nanti eb wat. foc.ngee

kasihredha said...

alahai comelnya menantu auntie ni...hihi..berebut elly dah ni :)

CIK JATT said...

comeynya!! bestnya dapat masuk cover:)

by the way, salam kenal. follow ur blog

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011