Tuesday, July 12, 2011

:: gula kapas ::


salam autopublish....
asyik2 auto jerr kan bila nyerr nk manual nih..
seb baik keta dh tuko manual
dpt gak jd racer
ehhehee

sape suka mkn gula kapas masa kecik2 dolu
hehehhee... tue yg rosak abes gigi kan ;p
nak crita kisah 3 bulan lepas ;p

crita si elly ni
nureen mmg x pernah belikan dia gula kapas ni
minta la brapa kali pon

1 ari tue, jln2 kat psr mlm blk dr keja
nmpk ada 1 budak tue astik ja mkn gula kapas
tetiba rasa teringin plak nk tgk ellesya mkn gula kapas tue
langsung g beli

balik jerr offcoz la xcited si ellesya tue
sbbnyerr clr pink kan
heheheh jom layannnnn


hati2 yerr... kang tercocok lidi satay tue
belikan satay faveret daddy

dari dlm keta lagi dh buka masa ambik elly kat umah pengasuh
so smpi umah dah ropu itue dah
kena plak aircorn cepat lerr cair

apa yg menarik hati elly smpi gelak2 mcm tue


oooo.... hehehhehehe
mummy belikan cd crita tom & jerry kat dia
suka la... mmg lama dh mintak
dok tgk kat umah pengasuh ja
mummy x bg dia bwk balik cd pengasuh belikan tue ke umah
klau bwk balik cmfrm calar balar abes..



pesyen apa mkn satay ropa itueewww....


dok pulun mkn satay ja
abes gula kapas tue menitik kat carpet
kena la basuh
klau x abes la semut nanti




cikit pon x kalih kat mummy
huhuuuuu


semlm cari gak satay utk daddy
kuaq dinner dh pkl 11 lebih mana nk dptnyerr satay
g smpi padang kota byk kedai mkn dh tutup

nanti mummy blanja daddy mkn satay k...


* pagi ni nureen kena p mengkuang dam, bukit mertajam penang. Nureen kan main netball utk TM 15-17 july ni kat UM, so ada perjumpaan cikit kat c2 & katanya ada xtvt riadah.. dr kol 8 pg smpi 12tgh hari



mmg x pernah smpi lagi kat cini
;)


7 comments:

Huda said...

huda pun suka gula kapas ni :) tp xleh makan selalu sbb manis sgt :)

LYAfrina said...

lya suka gk mkn time kecik2 dulu..msuk j mulut terus cair..tp turn asya x bg pluang..hehheh.. sbb gg dia comel sgt dah., kalo bg btambah comel la gg tu..

eB ezrin said...

aerish mkn cam mkn eskrem... elly mirip sgt ar ngan aerish esp pakai baju pink g2... wajib ketemukan dorang nih nureen ;p

tc yer...

dinor's family said...

ijat pun suka mkn,last ari tu time blk dr jenjalan ke melaka tu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Klu Qis suke main jer ngan gula2 ni..mkn nye sikit jer..manis sgtkan.. ^_^

Fieza79 said...

mmg suka pun gula kapas tuu...sedapp..!

haa dh sampai mengkuang dem nnti leh posing2 jgk...

~iz~ said...

jgn kata masa kecik2 jer..sekarang pn iz pn suka makan gula2 kapas tu.....heheee

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011