Wednesday, July 20, 2011

ellesya layan youtube lagi....

autopublish

crita pasal curry semlm...
hehehhe blk dr taiping smpi umah kol 7
mlm on9 jap sambil kemas umah
tersenyum soang2 ngan komen kwn2 pasal curry

ehhehee... mmg klau dengar kata org penang
mmg kena la ngan curry kan
tp nureen bkn org penang
nureen org kupang, kedah
asben plak org jitra, kedah
arwah tok asben org penang
so FIL mmg org penang la
tp menantu depa ni x pandai wat curry hehehhe... ;p

hari ni masih d taiping
last day kursus GENERAL LEDGER
tp blog totap berupdate kan hehehe

nak kongsi pasal ellesya lagi
masa d kg lepas
skrg ni mmg pantang nmpk kami on9
mmg ellesya akan ambik port la
nk tgk youtube



klau nureen mmg lenguh lama2 mcm ni
tp ellesya ok ja
dia kata tiru mcm daddy
mmg asben suka sgt on9 meniarap


dah lupa la.. crita apa yg ellesya tgk nie...
rasanya crita yg car racing tue kot...


cikit pon x kalih kat nureen


cam no la nk msk contest byk2 kan
huhuu


hehehhe boleh jekk sbb tue lappy daddy
lappy nureen ni ha kat sebolah nih.. 
siap screen tue photoscape lagi
dok edit2 gambo :P



6 comments:

mamalieyna said...

amboi khusyuknye...arif tak pandai gitu2 lagi skrg ni..^_^

mummy_ayu said...

leka sungguh tu..

Fieza79 said...

nampak asyik sungguh elly...
hamboi anak beranak melayan intenet dok sebelah menyebelah..hehee!

nanakimie said...

hehe..khusyuk bebenor elesya ngk:)

eB ezrin said...

BEST AR G2... ELLY KUSYUK, MOMMA DIER PN ASYIKKKKKKKKK :)

~iz~ said...

hehee...sebelah menyebelah ajer ni..:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011