Thursday, July 21, 2011

bermulalah seisi kemas umah..............


semalam balik dr kursus awal
nureen kursus kat taiping 2 ari
kol 5.30 ptg dh smpi umah
ambik ellesya & relax2 jap terus mulakan xtvt..
mengemas & mengemop 

kami wat 2 beranak
mmg dh byk minggu x mop
sbb tiap2 minggu berulang blk kg

so semlm ellesya pon tolong mummy
tapi ellesya ni sgt takut pada vacum


sambil vacum smbil dok tgk jerr kereta vacum tue..
x smpi brapa minit jer ellesya buat
dia dh lari msk dlm bilik
so mummy vacum soang2
tp bila tiba time dok mop lantai


bleh plak dia dok snap gambo mummy
yg blkg tue semua mainan dia
x susun elok2 lagi
sapu lantai & mop dolu




rajin sungguh si ellesya ni candid gambo mummy jerr...
mmg hepi kami 2 beranak semlm kemas umah...
:)
mengemas utk sambut kepulangan daddy esok mlm
daddy kursus kat KL seminggu..
rindu daddy.. emuah


9 comments:

mamalieyna said...

apa yg penting..'Kerjasama'...hehe.. rajin ellisya kan..senang la kerja mummy gini..^_^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah.rajinnye elly tlg mummy..Good girl..ringan keja mummy.. :-)

eB ezrin said...

apa yg pntg.... ;p
rajinnyer...
sempat lg yer x sehat pn? ;p

el said...

dah mcm maid indon hang
giler byk toys elly tu
mau dkt setor kot hehehehe

MrS. F!zA said...

amboi rjinnya ellysha..mmg smngt nk sambut daddynya ni..

Fieza79 said...

sesi kemas umah utk raya jgk..hehee
rajin elly vakum..tp takut pulak..cmner tu huhuu..

~iz~ said...

rumah nureen nampak besar..penat nih kalau mengemas..:)

suka lantai camtu cantik..

manja209 said...

:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

SALAM NUREEN..ok..confirm yer kak ayu reserved sulam border ungu dan hijau saiz M....
apa2 hal call kak ayu jer senang...012-7560895

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011