Monday, July 4, 2011

:: M.A.T.R.O.U.H egypt::

autopublish

spt sedia maklum
nureen mmg dh x activ FB hampir 2 thn
kebetulan balik kg weekend lepas
abg on FB kat lappy nureen
so lepak jap tgk gambo adik nureen yg dok kat mesir nunnn...
jom layan gambo adik

* ummul!!!! aku ambik nih gambo hg k ;p


ni dok bedah tikus agaknya...


M.A.T.R.O.U.H


Matrouh adalah salah satu kota wisata utama di Mesir. Kota yang sering dikunjungi wisatawan, baik domestik maupun mancanegara, apalagi ketika liburan musim panas. Kota ini identik dengan pantai, dimana pasirnya yang putih dan lembut serta keadaan perairannya yang sangat tenang. 


Matrouh memiliki iklim yang kering khas mediterania, dengan musim dingin yang sejuk serta musim panas yang kering. Sering kali hujan turun ketika musim dingin, atau ketika musim semi atau gugur, bahkan sesekali turun salju dan hujan es. Jarak kota ini dari Kairo adalah 524 km


-petikan ikhlas en google -




ni la adik nureen
nama dia ummul hani
kemain lagi..






apasat mulut hg ummul???
kahkahakhakhahhhh..








yg ni x tau gambo dia g mana
mcm dlm bas
;p

* ummul, hg try add komen kat n3 aku ni boleh x???


8 comments:

eB ezrin said...

bestnyer nureen... FM jgn luper tau :)

::NureeN:: said...

a'ah... bln ni katanya nk blk tp ntah dia ingat ke x.. nanti nureen pesan lagik k ;p

Anum said...

bestnya
nak gak FM

::NureeN:: said...

Anum :
hehehe... insyaALLAH

dinor's family said...

bestnya xdpt p mesir dpt fm dr mesir pun jadilahkn..btuah nureen...suka tgk suma gambaq d sana...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bestnye..Bakal doktor erk..
sejibik muke nureen.. ;)

Anum said...
This comment has been removed by the author.
NM02 said...

salam kenal

singgah sini terus follow

jom follow ai plak

jgn luper eh

maceh

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011