Tuesday, July 5, 2011

kerajinan ellesya terserlah.....


autopublish

weekend kami d kg
menikmati kesedapan buah2an tempatan
sampai suara ku serak
dek panasnyerr mkn durian
tu x mkn rambutan lagi
hehhehee

tp x der plak gambo nureen dok kopek durian kan
weekend ni blk kg lagi
nanti harus snap gambo yg tgh petik buah gitue hahaha...

bila d kg
nureen ambik alih tugas mak
memasak mencuci & etc.....

bila nureen bezee ellesya pon ringan tangan menolong
jom layan....


eh tersesat plak
ni gambo chin utk tontonan ummul my sis yg egypt nun
kot2 merindui anak kucingmu ni yg dh besau panjang nih...

ok bermulanya episod kami d dapur


cuci kerr ellesya ni membilas???
hehehe bkn membilas sgt pon lebih kpd main air jerr


cwn pon beratur nk mandi


siap bg arahan lagik


mula membilas @ mencuci
cuci bersih2 k..


khusyuknyerr daku...


eh.. malu ke hape nih???
x kasi ambik gambo dia...


hehehhe... terkedut seketika...


khusyuknyerr...



nmpk x apa dlm gelas tue...


Ellesya : mummy, nah.... juice orange utk mummy...
Mummy : tq..


Ellesya : jap kakak sya nk bubuh aiq bg penuh..
Mummy : hhhmmmmm....

* pagi ni nureen ada senamrobik kat bgn esk dekat ngan komtar. 
Nureen di calon utk join senamrobik bagi 
KEMPEN OSHE DAN KARNIVAL TM PULAU PINANG 


6 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rajinnye dia tlg ibu..good girl..sejuk perut ibu mengandung.. ^_^

LYAfrina said...

HEHHEHEE .. RAJINNYER..
KALO ASYA..MULA2 RAJIN LA.. LPS DH TLBH RAJIN..HBIS LA SEMUA BENDA X JADI

dinor's family said...

rajinnye...rajin kacor mama ye..rajin mai air ye...

Anum said...

kecil2 lagi dah rajin bantu ibu dia
comel sgt2

Nens Collection said...

ellesya nk men air tu..tu yg rajin nolong ibu cuci pinggan tu

Axieana Yumi Life said...

comeynyer...rajin tlg or rajin men air..
azie dh follow cni :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011