:: rumah baru ::


rumah baruku sudah cantik

rumah baru tue blog nureen ni la...
sape prasan nureen dh tuko header baru

nureen order ni tau
sgt2 suka
sape kenan bleh order 
kat sape????
sape x kenal designer terkenal nie
eb @ mamaaerish&aed
isteri kepada shah

sape2 nak order bleh jerr terjah blog eb


header blog personal


header blog contest..

wah.... 
teruja + xcited + bangga gilerrr...
org lain pon slalu tuko header x der la xcited mcm nureen ni kan
nureen jerr terlebih sudahhhhhhhhh
sbbnyerr nureen  ni mmg x pandai nk buat header tambah nk tukar2 g2
nk design lagi la x reti 
dah try byk kali smpi mintak eb wat n3 lagi tp totap x jd...
huhuu...

terima kasih eb
sudi buatkan utk nureen
;)
ada jodoh kita jumpe nureen blanje ek ;p



Comments

Huda said…
cantik comel gorjes :)
el said…
cun!!!buat header free boleh hehehe
mummy_ayu said…
wah..cun tu......
pssttt...hadiah dah sampi lum? risau Ayu tau.....
eB ezrin said…
tq sudi promote eB nih... alahai... amnerlah terkenalnyer... hu2...

nk blanjer? boleyyyyyyyyyy... ngeh3 ;p
LYAfrina said…
comell & cun!!
~iz~ said…
wahh..cun2..

kena terjah blog mamaaerish dn aed nihh..:)
Cantik rumah baru..
header tu mmg cun sgt2.. ;)
nanakimie said…
elesya tomey!:) chantek sesangat header tu:)
canteklah umah baru dia..jelesi saya..hehe..ni yg rasa nak menempah juga ni..ekeke~ header tu cun sgt!
dinor's family said…
cantik2,,jeles ni...nak order gak lah...tq...promo blog kami kat eB...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017