Monday, July 25, 2011

lunch with team netball


salam semua
seminggu lepas x msk opis
so hari ni byk la benda nk kena wat
ngan sora yg dh ala2 rock kapak ni
serak2 basah pon bkn
dh jd x dak sora pon sebenornyerr
siap batuk2 & selesema lagi

dah tau x sehat tp totap nk minum air ice
haiyaaaa....

nk crita pasal lunch jumaat lepas
d sbbkan nureen cuti so join lunch kat perangin mall kena la bwk ellesya
suke la dia
lunch bersama team netball & Pn. Syarifah Aluyah sebagai pengurus kami
tapi kan....


muka ellesya ni masam sgt
x mau bercakap langsung


masih moody
knape ni syg... 


antara menu kami tgh hari tue


see... dah berbatuk bagai nk gak minum ice
hhmmm.... klau daddy ada ni sure dh kena marah


ala... knape ni..
siap tongkat dagu lagi
merajuk ngan mummy sebenornyerr..
nak tau x sbb pa???


makin monyok muka ellesya


antara team yg hadir...


walaupon muka masam mkn tetap mkn
seb baik, wat x mau mkn mmg kena bwk turun bwh jgk nih
x mau mkn dlm pinggan tp nk mkn dlm mangkuk tomyam tue
x pe la janji mkn k

nureen belum abes mkn
member 'miza' dah abes so nk mengubat muka masam ellesya ni
dia ajak la ellesya turun bwh
penuhi hasrat yg x tercapai tue

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*

ni la dia..
td suruh mummy beli
tp mummy x mau beli sbb takut sat g x mau mkn nasi plak


bila dh dpt  baru mau sembang
beli 1, yg lain tgk terliur jerr
ehheheh


cikit pon x mau suap mummy
dia nk mkn soang jerr

dah abes mkn
member2 semua msk opis
tapi kami jln2 lagi


kami ke queensbay plak
berposing ngan belon plak
sukernyerr ellesya dpt belon smile

main cak2 plak


berlari2 sambil lompat2 lagi



dah penat main ngan belon
dahaga & request nk air strawberry
beli yg ni la sedap kan..


minum sambil berjalan
carefull k..

11 comments:

LYAfrina said...

DPT AISKRIM TRUS TSENYUM LEBAR :-)

TERLIUR LYA TGK LAUK TU SEMUA..ESSPECIALLY IKAN BESO TU.IKAN SIAKAP KAN??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Masamnye muka elly..rupanye nk aiskrim ye..pandai dia majuk..hehe..dh dpt baru hepi.. :)

Huda said...

sedapnye dpt eskrem ek :)

dinor's family said...

ooo...merajuk nak ais krim rupanya....sedapnye....

el said...

sib bek dia monyok x mgamok..pndai ellysha

Fieza79 said...

monyok sebab nak eskrem..?

wahida said...

nak mkn eskem rupanya....hehe..

dear, tq suka komen kat blog kita...tapi napa tak follow? huhu...

abah khalisha said...

fuh sedapnya...ini betul-betul melantak ni

Anum said...

mula2 masam je
lepas kenyang
hahhahha

kakyong said...

lauk pauk tu sgt mengancam.. dah le gambor besor gile....

kasihredha said...

ingat kan kenapa le elly bermuram durja...rupa2nya ice cream punya pasal....hihi

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011