Monday, July 18, 2011

:::K.A.S.T.E.L. karnival sukan TM 2011:::


salam mesra

Alhamdulillah kami selamat sampai & pulang dari KL
cuma bdn ni penat dan x bermaya
bermandikan hujan

ha??? awat plak kan
hhmm.... sepanjang perlawanan netball hujan lebat
tp nasib menyebelahi team penang
sbb masa turn kami lawan
hujan dah renyai2
so x der la lencun sgt kan
team lain mmg basah abes baju

jom kita tgk antara aksi2 yg sempat di snap oleh cameraman nureen ni
en. soami lerr sape lagi...


team semua dh warmup
juz nureen jerr x lagi sbb nureen x duduk dlm kolej UM
duduk luar kat UTM jln semarak umah sedara
so masa smpi cini dh pkl 8 lebih
game dah start, seb baik game nureen pkl 10.30 am
1stly mestilah bergambo dolu baru la nk warmup soang2
huhuuu


dok mengetas kasut tue rasanya licin la..
kasut tue kasut futsal - spike ada paku kat bawah
ingatkan main kat padang so en.soami beli la kasut tue
alih2 kat court plak seb baik TM ada bg kasut
boleh la pakai


ni la dia kasut yg dpt free tue


apa la yg si ellesya tue dok pikiq masa mummy tgh tukar kasut


khusyuk dia tgk mummy dok tukaq kasut x sudah2 hehehhe


antara aksi santai & game yg sedang berlangsung


nureen plak x abes2 berposing
'kelabu plak gambo nih'
berposing setelah penat dok warmup soang2.. ;p


bila hujan dh reda kami ke court sebelah
court bola keranjang berlatih shoot
eh4x... nureen nk terjatuh plak
licin cikit.. mmg kena hati2


shoot kat cini mmg la bleh masuk sbb lubang dia besau!!


daddy snap team negeri mana ntah la mummy pon lupa yg dok tgh berentap


ellesya pon x ketinggalan
nak main sama


last warmup sebelum masuk padang
yg ada anak panah tue la nureen


Ellesya : mummy... berjaya!!!


dah ready nk msk padang
dari jauh melambai tangan


berjuang demi TM penang
:)


x byk gambo masa mummy tgh main
daddy x leh nk p dekat
sbb hujan kan, x kan nk dukung dak ellesya tue tgh2 ujan kot


muka kecewa masa kuaq padang
kami kalah ngan JOHOR 13-4
huhuuuu... x dpt nk nolong
sedih jgk.. sbb byk kesalahan kaki bila bola nk smpi ja gol
huuu.. x sempat smpai kat tangan nureen pon


apasal plak ni... awat ellesya muka sebek...
hhhmmm ellesya nk ikut mummy masuk padang
ada game ngan N9 plak
so mintak daddy bwk ellesya g ronda2
so masa mummy lwn ngan N9 daddy ngan ellesya x dak la
 x dak la gambo nureen lwn ngan N9 
 kami kalah tipis 7-6
huhuuuu

maksudnya bila 2 negeri ni kami kalah
dah x leh lwn la kami kalah terus
huhuuuu....

tepat kol 12 tgh ari game tamat utk lunch & smbhyg jumaat
mummy ajak daddy & ellesya lunch kat UM baru balik mandi


petang kol 5.30 pm baru kami kuaq
ingatkan nk terjah kat sunway piramid dulu
tp jem la.. x jadi p sana kami terus ke UM
sbb mlm tue ada perasmian

wajah ceria ellesya
pandai anak mummy ni berposing
bila nureen sebut dpn ellesya 'anak mummy'
sure kana marah

Ellesya : bukan anak mummy la!!! kakak ellesya!!!
Mummy : ok, kakak ellesya



daddy post manja la.. ;)
ellesya plak wat muka penuh aksi ngan jelingan mata lagi
suka tgk... 


terujanyerr ellesya ....


ellesya marahkan daddy sbb tarik topi pink dia tue
amboi2...
kami dinner d UM sebelum bergerak ke dewan perasmian


sempat lagi berposing yerrr


sementara menunggu VVIP tiba
harus ni kan bergedix santai
masa ni mmg hujan seb baik ada khemah
daddy & ellesya tunggu nureen dlm keta


dari kiri : puan ROY (rohaya), Dee (dilla), hasni, fiza, miza


dari kiri : puan zu, Dee , hasni, Puan Syarifah (pengurus pasukan), miza, Kay (karmila), fiza


x sempat ambik roket dari stage temabk ke platform blkg
ambik bila dh terbakar gini
sbb masa ni kpala nureen dh berat sgt
sakit sbb kena hujan
d sbbkan esok dh x dak game
nureen try mintak balik awal
sbb ahad kan daddy nk kena mai KL lagi
ada kursus seminggu

minta kat pengurus pasukan
senyum paksa cikit sbb kpala dh sakit sgt
dan akhirnya dapat jgk... fuhhhh lega.. dpt blk jugak
tp team semua x tau nureen balik
:P sssssssSSSsssss


di akhiri dengan percikan bunga api...
dan bersurai terus dptkan daddy
seb baik ada panadol juz singgah beli minarel jerr kat R&R sg buluh
ellesya dah tdoq pon masa tunggu nureen di perasmian

* plan klau balik hari ahad bleh jumpe cute mum d midvalley & eb d shah alam.. tp x der jodoh.. ;), cute mum nureen ada msg x leh jumpe tp x der jwpn, nureen silap no kot hehehe
* thn depan x mau main dh kot, sbbnyerrrr.....  ;p


8 comments:

eB ezrin said...

eB laks yg raser best walopn eB x tau men... hik3

Huda said...

semangat sungguh bersukan :) best2..huda dh lama gile x bersukan ni..

~iz~ said...

wah3..best dapat buat aktiviti cmni nih..lagi best dpt jumpa kawan2 baru..:)

LYAfrina said...

askum nureen..
lya dpt sms nureen tu..tp time tu lya sibuk layan asya..ingt nk replya lps tu... x tringt lak

hehhehee..dh dpt kol dr nureen lak.. ni menaip kiomen ni.. tgagap lak lya nk ckp..bkn aper..tkejut..malu2 kucing..hehehhe :-)....lya sakit tekak nk ckp kuat

psl hadih tu xpe...xpe..nanti lya dh trima lya gtau yer:-)

******************

skala skali main hujan best jugok nureen..bkn snng nk dpt pluang camni..

dinor's family said...

suka tgk suma pic ni...teringat masa krj kat kedah lu masa anak dara ada gek main netball...skrg haqammmm.....sibuk krj je...klu ada game pun boling tp xpenah join..ngeee...

nanakimie said...

sbb elesya nk dpt adek yer...hehe:)

Hanie said...

oit..aku dh beli fm ang...tggu~~

syazie blog said...

tdo umah pak ngah din ka time ni?
aku call x angkat...nak tanya sal eyeliner tu ang nak ka x?

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011