Posts

Showing posts from September, 2015

2 syawal....

Image
assalamualaikum.....  autopublish
sambungan cerita raya & last pic yang ado... hihii biasanya kami akan balik raya ke3, memandangkan raya ke 3 daddy standby so raya ke2 kami gerak balik dah sbb ptg tu daddy dh nak balik penang, kami anak beranak stay back d kg smpi abah & mak blk dr umrah :)
raya ke2 kakak sya decide nak serba putih so 4 beradik tema basic putih, mummy jerr tak 
sempat berwefie dulu kan
wefie ngan eshal plak.. muka dh ngantok tue...
 td muka ngantok kali ni muka baru bangun tdoq perjalanan 2 jam plus minus :P
 sepjg dok snap gambo emir, aksi ngaga mulut yg dia pilih so semua tiru emir hahaha
 hahaaaa... bulih la kakak sya tue...
 pipi merah sebelah dok peluk mummy atas riba
dr jauh nmpk ja tol emir dh x senang duduk klau keta x byk, boleh la abam emir touch sndri touch & go ni klau byk idoknyerr daddy nk bagi pakai smart tag lagi cepat
 mlm dikampung... abah & mak baru bertolak dr mekah raya ke2 raya ke3 smpi KL stay umah kakak sehari raya ke4 baru bert…

memories raya 2015

Image
assalamualaikum.....  autopublish
wachaaaaa.... lama x aku menyepi....  nak berblog mmg rindu sgt tp apokan dayo... sejak tukar unit baru ni byk komitmen kerja hihii sebenornyerrr byk cerita-ceritik selepas raya puasa ri tu.. satu persatu akan ku ceritakan di blog ni k insyaALLAH... so weekend la aku draft siap2 kat umah ni pon tgh draft mata dh layu sgt2.. letih kuar jln2 pg td hihii....
apa2 pon.. moh lerrr layan crita raya family kecik aku raya thn ni syawal dh lama berlalu... x lama lagi dh nk raya haji aku baru nk up n3 raya.. lambat pon x pa kan janji aku up jugak hahaha
tahun ni en suami pilih tema clr : PURPLE... family aku ni mmg dr dlu x pernah tempah baju raya semua ready made, janji clr sama ..  ceria anak dara aku ni di pagi raya, siap ajarkan niat mandi sunat hari raya lagi pg tu makeup tu wajib dah... nak nmpk comey la di pagi raya hihiiii yg tak tahan, dia plak ngajar kita mcm mana nk buatkan eyeliner bg nmpk cantik kemain yerrr, ni semua u-tube la
lain pulak ngan anak …