2 syawal....

assalamualaikum..... 
autopublish

sambungan cerita raya & last pic yang ado... hihii
biasanya kami akan balik raya ke3, memandangkan raya ke 3 daddy standby
so raya ke2 kami gerak balik dah
sbb ptg tu daddy dh nak balik penang, kami anak beranak stay back d kg smpi abah & mak blk dr umrah :)

raya ke2 kakak sya decide nak serba putih
so 4 beradik tema basic putih, mummy jerr tak 

sempat berwefie dulu kan

wefie ngan eshal plak.. muka dh ngantok tue...

 td muka ngantok kali ni muka baru bangun tdoq
perjalanan 2 jam plus minus :P

 sepjg dok snap gambo emir, aksi ngaga mulut yg dia pilih
so semua tiru emir hahaha

 hahaaaa... bulih la kakak sya tue...

 pipi merah sebelah dok peluk mummy atas riba

dr jauh nmpk ja tol emir dh x senang duduk
klau keta x byk, boleh la abam emir touch sndri touch & go ni klau byk idoknyerr daddy nk bagi
pakai smart tag lagi cepat

 mlm dikampung... abah & mak baru bertolak dr mekah raya ke2
raya ke3 smpi KL stay umah kakak sehari
raya ke4 baru bertolak balik

BFF nureen dr zmn sek men, ahlam... masa otw blk semlm singgah umah ahlam
x dak jodoh, ahlam dh kuar beraya
so raya ke3 ahlam otw nak balik taiping, singgah beraya..
dpt jumpa sekejap pon dh ok
kami selalunya sethn sekali jer dpt berjumpa huuuu
eshal & nuha pon sebaya, eshal tua sebln jer ngan nuha :)

 petang tu dok tak dok abam emir ambik songkok amal dok posing
ambik atas kepala amal plak tu
bukan boleh nmpk amal buat apa, semua dia sebat
2 pupu tu x jumpak rindu-rinduan, dh jumpak kwn + gaduh.. hihi



kakak sya siap nak g beraya ngan p.ngah & mak ngah
mummy x sedap perut, so x join

beraya ke umah pakcik2 sebelah abah

jugak ziarah kubur arwah wan sebelah abah
Al-fatihah buat arwah Md Noor bin Hashim

mlm ke2 kami dikampung baru adik dr KL sampai
eshal & lia pon sebaya, lia tua 4 hari jer dr eshal hihhi ;)

lia x brapa nak klau org x kenal

antara gambar2 mak n abah semasa dimekah
abah post dlm wassap masa raya pertama

ni plak adik aku yg beraya diperantauan..
raya haji ni kita jumpak yerrr

selamat tiba alhamdulillah...

tgh ari esoknya.. mak & abah selamat sampai
cepat2 bersiap ambik gambo
tu ada yg belum mandi hahaa....

kakak sya & zara ni pon share hari besday
dpt bag yg wan dpt dr tabung haji plak.. kemain ajak zara posing
dress tu dh lama beli tp skrg masing2 baru boleh pakai

abam emir jeles la mummy x snap gambo dia
apa lagi terus blocking...

zara payah nak tgk camera, kecuali klau selfie baru nk tgk camera
shawl insta kakak sya beli kat IG... bestnya insta ni sbb x redot even basuh ngan mesin basuh

last piccas raya ke6 kami blk ke png dh...
moncong2 mulut anak dara tue
 daaaahhhhh.......
 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



Comments

Lieyalatif said…
Amboi daddy drive ade assistant bayar tol.ekekekeke....husben nureen mcm husben lieya suke bg anak2 try...kite yg geram tgk sbb melambatkan keadaan...

Kemain ayu kakak sya bershawl....lawooo anak dara nureen ni...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017