Thursday, September 10, 2015

2 syawal....

assalamualaikum..... 
autopublish

sambungan cerita raya & last pic yang ado... hihii
biasanya kami akan balik raya ke3, memandangkan raya ke 3 daddy standby
so raya ke2 kami gerak balik dah
sbb ptg tu daddy dh nak balik penang, kami anak beranak stay back d kg smpi abah & mak blk dr umrah :)

raya ke2 kakak sya decide nak serba putih
so 4 beradik tema basic putih, mummy jerr tak 

sempat berwefie dulu kan

wefie ngan eshal plak.. muka dh ngantok tue...

 td muka ngantok kali ni muka baru bangun tdoq
perjalanan 2 jam plus minus :P

 sepjg dok snap gambo emir, aksi ngaga mulut yg dia pilih
so semua tiru emir hahaha

 hahaaaa... bulih la kakak sya tue...

 pipi merah sebelah dok peluk mummy atas riba

dr jauh nmpk ja tol emir dh x senang duduk
klau keta x byk, boleh la abam emir touch sndri touch & go ni klau byk idoknyerr daddy nk bagi
pakai smart tag lagi cepat

 mlm dikampung... abah & mak baru bertolak dr mekah raya ke2
raya ke3 smpi KL stay umah kakak sehari
raya ke4 baru bertolak balik

BFF nureen dr zmn sek men, ahlam... masa otw blk semlm singgah umah ahlam
x dak jodoh, ahlam dh kuar beraya
so raya ke3 ahlam otw nak balik taiping, singgah beraya..
dpt jumpa sekejap pon dh ok
kami selalunya sethn sekali jer dpt berjumpa huuuu
eshal & nuha pon sebaya, eshal tua sebln jer ngan nuha :)

 petang tu dok tak dok abam emir ambik songkok amal dok posing
ambik atas kepala amal plak tu
bukan boleh nmpk amal buat apa, semua dia sebat
2 pupu tu x jumpak rindu-rinduan, dh jumpak kwn + gaduh.. hihi



kakak sya siap nak g beraya ngan p.ngah & mak ngah
mummy x sedap perut, so x join

beraya ke umah pakcik2 sebelah abah

jugak ziarah kubur arwah wan sebelah abah
Al-fatihah buat arwah Md Noor bin Hashim

mlm ke2 kami dikampung baru adik dr KL sampai
eshal & lia pon sebaya, lia tua 4 hari jer dr eshal hihhi ;)

lia x brapa nak klau org x kenal

antara gambar2 mak n abah semasa dimekah
abah post dlm wassap masa raya pertama

ni plak adik aku yg beraya diperantauan..
raya haji ni kita jumpak yerrr

selamat tiba alhamdulillah...

tgh ari esoknya.. mak & abah selamat sampai
cepat2 bersiap ambik gambo
tu ada yg belum mandi hahaa....

kakak sya & zara ni pon share hari besday
dpt bag yg wan dpt dr tabung haji plak.. kemain ajak zara posing
dress tu dh lama beli tp skrg masing2 baru boleh pakai

abam emir jeles la mummy x snap gambo dia
apa lagi terus blocking...

zara payah nak tgk camera, kecuali klau selfie baru nk tgk camera
shawl insta kakak sya beli kat IG... bestnya insta ni sbb x redot even basuh ngan mesin basuh

last piccas raya ke6 kami blk ke png dh...
moncong2 mulut anak dara tue
 daaaahhhhh.......
 ___________________________________________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



1 comment:

Lieyalatif said...

Amboi daddy drive ade assistant bayar tol.ekekekeke....husben nureen mcm husben lieya suke bg anak2 try...kite yg geram tgk sbb melambatkan keadaan...

Kemain ayu kakak sya bershawl....lawooo anak dara nureen ni...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011