Tuesday, December 31, 2013

2014 | c.a.l.e.n.d.a.r......

assalamualaikum....

hari ni hari terakhir di tahun 2013
jugak hari terakhir nureen keja d opis
bkn dpt keja baru okeyyy... tp terakhir 2013 jerrr hahha

huhuuu sepinyerrr kat opis ni... tapi x dak la smpi teriak kluaq air mata darah kannn
 sbbnyerr semua org cuti tinggai nureen jer sensorang
klau ada cuti byk dh lama dok bergolek ngan anak2 d umah hehee

mmmm mcm2 crita d 2013 kan
banyak kenangan suka duka, pahit manis, perit getir...
(eh betoi ka ayat ni??)
muncul 2014 | moga ia membawa sinar lebih bahagia

JIWA akan sepi tanpa TEMAN
HATI akan mati tanpa IMAN
HARI ini adalah KENYATAAN
SEMALAM adalah KENANGAN
ESOK adalah IMPIAN
Sucikan HATI
Jernihkan PIKIRAN
Sambutlah Tahun Baru dengan AMAN

cewahhh.... ingat nureen yg karang ker ni
copy paste jerrr :P
yeaaahhhh....
tq3x sooo much kat eB
calendar 2014 ada gambar kami sefamily... :)
nureen & nasir letak calendar ni kat meja opis 
nureen request nak 2.. hehe
jgn jeles.. walaupon asalnyerr nureen nak bayo kat eB
tp eB ckp sbg balasan utk kueh yg nureen poskan ri tu hehee


_____________________________________________________________________________
jom singgah

Monday, December 30, 2013

pro photographer

assalamualaikum....

dah hampir ke penghujung tahun
kami x kemana2 pon...
planning utk cuti awal tahun la plak kot... hehe
nureen ada join competition TM
esok due date 
gd luck utk diri sndrik :P
saja godek2 piccas lama
jumper pic ellesya 3tahun masa ni
kami g langkawi... nmpk mcm pro x??
kemain yerr.... pejam celik 2x dah besar kamooo
sweet moment :)
_____________________________________________________________________________
jom singgah

Friday, December 27, 2013

bakat terpendam ker emir???

assalamualaikum...

cerita bersambung....
bila emir dh bawa diri
bawa diri p susun keta kat cni
dr 3 bijik jd 4 bijik...
penuh tertib emir susun
bangga dgn hasil susunannya...
kemas, teratur....
tiba2 amal pon nak join sekaki
tapi badan amal d c2, mata dok tgk TV.. hahaa
 emir mula ubah keta2 dia
amal dpt gak sebijik buat main2...
emir tgk jerr, kali ni tak pulak nak berebut.... 
makin emir ketepi makin amal merapat
eh, muncul plak harley davidson.... 
cantikkan, emir susun keta2 tu
ni la bakat terpendam emir, kat umah sndri x der plak dia susun2 mcm ni
emir dpt susun mcm ni sbb amal dh tidoq...
so terus nureen ajak emir mandi
lepas lunch, sambung lagi....
kali ni lebih byk keta mainan yg emir susun
amal stay ngan treadmarks g2...
emir x mau bagi amal main la
tapi bila amal ambil lori lagi satu, terus emir menangis....
amal terkejut kerrr????
baikkan amal, bagi jerr kat emir lori tue balik...
terus diam.... hehee

comelkan... nanti dh besar ckit baru pandai nak bergaul
emir plak, hari ke2 baru ok ckit
mula berkawan, main cak2..
elok la depa pakat nak balik dah...

jumpak lagi tahun depan....
_____________________________________________________________________________
jom singgah

Thursday, December 26, 2013

bila amal sampai.....

assalamualaikum....

pagi ahad tue, mcm biasa amal akan blk ngan abg nureen
sbb mak nureen mmg jaga amal kan..
so... xcited la amal bila jumpak ramai2
model baru bangun tidoq, cukup ceria pagi tu
kan.. senyum jerr.. tp mcm terkejut jerr
mmg sportinglah...
ni gaya apa plak ni???
eh6x.. boleh ke panjat tiang tue??
amal.... walaupon sebaya ngan emir tp depa x brapa nak masuk
myb sbb sebaya @ sbb masing2 lebih suka berkawan 
ngan org yg lebih tua dr dari depa???
emir jeles la tue amal mai dekat mummy.. hehe
tengok.. emir lalu jerr...
masa tgk TV pon sama...
emir lambat ckit nak join
amal mmg suka klau ramai2 mcm ni
dah naik keta sorang2.. nak p mana??
nak ikut.. boleh???
mmm... agak2nya apa yg emir tgh buat??
amal mula nak kacau sbbnyerr???
nak ambik keta mainan tue...
emir terus angkat & peluk..
kan.. emir x suka kongsi ngan amal walhal tue keta amal tau.. haha
amal, baju dah sendat.. baju tu utk 2thn..
amal baru 1thn 5bulan
bila mummy shera join, amal ok ja, emir mula nak lari

berebut dahh
cukup la tue, sorang 2bijik, eh emir ada 3 la, dia kepit kat celah ketiak tue hahhaa
main atas lantai lagi selesa yerr emir??
ni gaya amal bila main keta
dia akan baring mcm tue n sambil sorong keta
emir dah bawa diri bila amal turun 
sronok tgk budak2 ni main kan... dok opis soang2 pon x pe janji dpt tgk muka anak2 :)

nak tau sambungannyerr... esok yerrr


_____________________________________________________________________________
jom singgah

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) design village (1) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sukan negara (1) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011