Tuesday, December 31, 2013

2014 | c.a.l.e.n.d.a.r......

assalamualaikum....

hari ni hari terakhir di tahun 2013
jugak hari terakhir nureen keja d opis
bkn dpt keja baru okeyyy... tp terakhir 2013 jerrr hahha

huhuuu sepinyerrr kat opis ni... tapi x dak la smpi teriak kluaq air mata darah kannn
 sbbnyerr semua org cuti tinggai nureen jer sensorang
klau ada cuti byk dh lama dok bergolek ngan anak2 d umah hehee

mmmm mcm2 crita d 2013 kan
banyak kenangan suka duka, pahit manis, perit getir...
(eh betoi ka ayat ni??)
muncul 2014 | moga ia membawa sinar lebih bahagia

JIWA akan sepi tanpa TEMAN
HATI akan mati tanpa IMAN
HARI ini adalah KENYATAAN
SEMALAM adalah KENANGAN
ESOK adalah IMPIAN
Sucikan HATI
Jernihkan PIKIRAN
Sambutlah Tahun Baru dengan AMAN

cewahhh.... ingat nureen yg karang ker ni
copy paste jerrr :P
yeaaahhhh....
tq3x sooo much kat eB
calendar 2014 ada gambar kami sefamily... :)
nureen & nasir letak calendar ni kat meja opis 
nureen request nak 2.. hehe
jgn jeles.. walaupon asalnyerr nureen nak bayo kat eB
tp eB ckp sbg balasan utk kueh yg nureen poskan ri tu hehee


_____________________________________________________________________________
jom singgah

10 comments:

syawalsimpsons said...

best3..sue pon dapat...tp tak up lagi kat entry

Nurzakiah Hanum said...

moning
happy new year 2014

Nad MamaZN said...

Cantek kaler ijau!

Nafira usof said...

canteknye kelendar tuh.
jeles tengok.. hehehehe

selamat tahun baru 2014 buat Nureen sekeluarga. :)

wantie said...

cantik aih depa kat kalender tu. saja la tu nak menjeleskan kak t kan....

maszmadi said...

siap ada personal kalendar lagi.. best2

selamat tahun baru nureen

mama tisya said...

meriah la calendar ada gmbr family

**psl contest kt aeon tu..kena rajin2 belek2 kt rak..kdg2 ada form...so dr situ la tahu ada contest

~MommyAqilMedina~ said...

wahh cantik kalendar itu..tak ingat nak tempah macam ni hari tu..hehee

BUNDA a.k.a KN said...

assalam,

SELAMAT TAHUN BARU...

Adlin Mohamad said...

saya pun dapat
cute kan

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011