Thursday, December 12, 2013

teman DADDAY jawap E.X.A.M

assalamualaikum....

ahad lepas daddy ada final exam 1 paper kat seberang
so kami teman daddy g jawap exam
bukan teman dlm dewan
tapi kami lepak kat sunway carnival 
sbb dewan exam daddy dekat jerr ngan mall tu
so daddy ckp exam tu 2 jam, tp daddy jwp 1 jam ja.. hahaa
1 jam tu, kami pusing2 mall
besttt..... byk sale... mummy pon cuci mata & cuci poket hahaa
tgh ari tu ada show dr tadika mana ntah
so sementara show, ellesya mintak ambik gambaq dia dulu
silau mata aih tgk rusa tue
seriusnya muka ellesya...
ok, focus tang kasut dia... jap g akan bertukar tau...

taraaa..... nin dia hasilnya
mummy kena pow.. 
belikan kasut hello kitty, tapaware princess & t-shirt POLO.. 
2nd round kami ke cini dh ramai org mula ambik gambo d c2
tapaware princess
ellesya nak sgt2 kasut ni sbb dia nak menari ballet... katanya
masa pusing2 kat tingkat 3, ada nmpk box ni
singgah jap :)
kat tangan ellesya tue 'smoothie strawberry' sedap.. :)
mmg betol.. sejam jerr daddy dh siap jwp exam
kami singgah lunch kat rasamas
sempat ellesya tapau cupcake yg cumil2 ni
sukanya dia...
4 bj ellesya mkn, sebijik emir & sebijik lg daddy
mummy x sempat pon nak rasa.. huhuuuu
masa ni emir dh mula x mau duduk diam
dia nak menjelajah
so bergilir2 la kami mkn.. :)
tea tarik with strawberry iced
 2 pic ni jer menu yg sempat nureen snap :P
emir 3 kali kami ulang bwk main kat cni..
klau dukung p kedai mkn, dia menjerit satu floor bleh dgr suara dia
pg isnin tu, bersemangat ellesya
nak pakai semua yg baru
tu la t-shirt POLO, ada less 70% tu nureen sambaq jugak hehe
_____________________________________________________________________________
jom singgah

21 comments:

Nurzakiah Hanum said...

besar dah dia

Lynn Hamzah said...

makin comel n cantik..

Kakzakie said...

Pandai Emir trick kalau dia jerit mesti dapat main berkali-kali...

Kak elly juga yg untung banyak dapat beli yg dia suka:)

» NAJA « said...

eh santeknyaa kasut hello kitty tu

NM03 said...

hi nurren, kita kompius jap. ooo baru kita tau, awak bespren eb kan?? patut la ada dua blog berbeza. hehehe

kita dah polo awak jugak. nnt sudi2 le singgah lagik ye

el said...

weols pun kdg2 take turn mkn lau alana nak jelajah mn2 hahaha

sori lah wei hang kol ritu aku xsedaq
anak aku dok main games kt hp aku

nuyui a.k.a miss YUI said...

budak2 snok tmpt cmni =)

Rizziela said...

syoknya dpt barang princess

Sayangku Zie said...

COMEY ELISYA PAKAI SKIRT .. EMM KENA POW YG CUN LAK TU.. HEHE

Zura@Iwan said...

mummy kena pow la kan..
jnji dia happy..hikss

emir pon jenis tk duk diam noh...
mcm irfan..adeii..suka jerit gak..

wehh..cupcakes tu lawa la..beli kt mn?

mama tisya said...

trus pki kasut baru bli ye

Nafira usof said...

mummy x beli pape??
nampak besar dh elly~

wantie said...

nampak dah besar si Elly ni.

hahaha... gambar tengah posing tu. ramai ny org duk possing.. mcm mcm gaya ada.

syawalsimpsons said...

slaam nureen...sue nak snagat datang sunway carnival mall ni bila balik umah kakak sue kat bandar perda tu..selaloo tak berkesampaian..mmmm....sue duduk putrajaya...

yang entry nureen baca tu credit kat pemilik bog lain..kikiki...namanya jiji

eima said...

ellesya cam dah tinggi kan .. dah gaya big girl dah so sweet

aanie said...

byk btl ellesya pau mummy dia....hehe..

Gieyana said...

Aq g sini last two week..tp x snap pics kt sini pon.,,
Kasut elly tu cung..:-)

Syima ~Mama Kyra~ said...

Eh ellesya dah nmpk mcm tggi..big girl now!! cantik kst hello kitty tu :)

msredcheesecake said...

cutenya kasut tu... untuk mak budak ada tak? hhee

Khai♥Rin : anies said...

amboiiii.. sejam je da habis jwb?? mesti terer daddy ellesya ni!

watyz said...

cantik nye kasut kak sya.. dh besar dh dia...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011