Monday, December 16, 2013

sejuk perut MUMMY mengandung

assalamualaikum....

emir dh semakin matang
nureen perasan ada la dlm 2-3 bulan ni
bila sape2 smbhyg, emir akan tiru gaya
cuma bezanya arah kiblat la ke lain

dh byk kali jugak dia akan smbhyg atas sejadah
ptg tue, masa nk smbhyg asar
hampar je sejadah emir laju2 duduk
apa lagi, mummy pon snap la

x sempat snap masa dia sujud
kusyuknyerr
yg lawak tue.. siap sluaq pendek tp bawah paras lutut k hehe
emir dh mula marahkan mummy dok snap gambaq dia
dah x mau smbhyg.. bergolek atas comfeter
kan3x... siap telengkup muka lagi
konon nangis la
haha... sempat snap lubong idung yg jd pojaan hatiku....
bebai dahh... marah la kacau dia smbhyg
santai plak smbil tgk kipas syiling :P
masa ni emir masih selsema..
GWS yerr
tu dh malas layan mummy la tue... :P
_____________________________________________________________________________
jom singgah

11 comments:

Kakzakie said...

Perlakuan anak kecik biasa melihat kita yg dewasa Nureen... samalah dgn Emir dia nampak mummy/daddy buat dia pun ikutlah.. cerdik kan:)

Rizziela said...

saya solat memang selalu ajak anak2 sekali..biarlah diaorang nak kacau..tapi atleast diaorang tengok apa yg kita buat..

Yg sulong ambil air sembahyang dah boleh...ikut solat dah boleh..cuba x pandai nak baca22 lagi ajer..tak per.. baru nak masuk 5 tahun..tp kena train awal2 supaya dia boleh solat sendiri

syawalsimpsons said...

malas emir nak layan...mummy kepochi jadi mamarazzi snap gambo dier solat..kkikikkkikiki

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

wantie said...

alhamdulillah...pelan pelan . pas ni sendiri buat takyah nak di suruh suruh dah..

Zura@Iwan said...

alhamdulillah..

smoga bsr nnti rajin solat taw emir..

Nafira usof said...

budak2 baya Emir memang senang ngikut ape yang mak ayah dia buat kan~
tu pasal mak ayah kena berkelakuan elok2.

Kesuma Angsana said...

baguslah klau dididik dari awal2 lagi !

eB said...

dh la ensem... alim plk...
mmg caloin menantu pilihan la nih... berbesan jom... aerica ok aper? he3

LiLy @ MaMaQiStInA said...

alolo..sweet..moga jadi anak yang soleh ye emir..^^

Khai♥Rin : anies said...

ehem...booking utk calon menantu boleh x? ;-)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011