Wednesday, December 11, 2013

L.O.B.S.T.E.R....

assalamualaikum...

2 minggu ni asyik crita pasal mkn jer kan
dah mcm rancangan JJCM plak haha...
mmm lobster.. mana lagi klau bukan kat manhattan fish market
kali ni SIL @ maklong yg belanja
jom layanzzzzz
lalu dpn sticky ni ellesya request srh ambik gambar dia duduk dlm keta tu
mana boleh la.. dpn keta boleh la... haha
tgk ellesya.. ni pasal masa otw p queensbay mlm tu
nureen bg tau, fasya anak blogger lya slalu posing wat love
so smpi jek kat restron, terus posing mcm tu.. hehee
emir plak dh start bertukang.. dok ketuk meja ngan sudu
ni berebut menu plak...
emir dh mula x mau duduk dlm bb seat tu
melalak la...
kakak sya plak dok main sudu pisau segala...
dok ketuk meja jgn kata la.. sampai daddy warning
sejukkk jgk mlm tue, sbb hujan
terselit jugak susu emir d c2 yerr

Iced Peach Tea
RM5.90

Citrus Mint
Cool off with the refreshing taste of freshly squeezed lemons and mints. We dont call it our signature drink for nothing!
RM8.90
ni set SIL punya... tp lupa nama set ni 
ratu brokoli... tgk la licin dia mkn soang
ellesya wit SIL @ maklong yg belanja mlm tu
bila menu kami smpi, emir mcm teruja masa ni
tapi bila api makin garang emir agak terkejut
pastu api lagi garang, emir terus takut n x mau duduk dlm bbseat tu
ni la menu yg di bakaq tadi
Grilled Flaming Lobster Platter
The ultimate celebration platter! Indulge in the firm-textured flesh and delicated-sweet flavor of the flamed lobster with Garlic Herb mussels, fried calamari and crispy fish fingers.
RM115.90
ellesya laju... dah tangkap fried calamari @ sotong celup tepong, betoi ka? hahaa
tgk la, brokoli penuh pinggan
emir dh takut ngan api tadi terus duduk kat riba daddy
nikmatnya tgk daddy mkn.. :)
emir pon suka brokoli
semua jenis sayur emir mkn, paling suka brokoli ngan carrot
mmg sayur tu yg kerap nureen masak di umah pon, hihihiiiiii
eh, tangan mana tue?? silap daaaa
emir dok jenguk lobster kerr???
last skali dessert... tak leh lawan la dessert kat kenny rogers lagi sedap hehee....

Citrus Sundae
Our very own Citrus Mint, now given a frozen confectionary twist for a deliciously
refreshing dessert.
RM3.90

Mud Pie Madness
Sinfully delicious! This personally prepared treat contains a gooey chocolate ice-cream filling on top of a crumbly Oreo chocolate crust, drizzled with rich chocolate syrup.
RM9.90

untuk info menu & harga lebih lanjut, boleh terjah web dia nooo
http://www.manhattanfishmarket.com
_____________________________________________________________________
jom singgah

13 comments:

Kakzakie said...

Ada org belanja sesekali bestlah:)

mama tisya said...

lobster best...yummm

Sayangku Zie said...

alahai bestnya tengok makanan depa... emm yummy..

Lynn Hamzah said...

wow...bestnyer...teringin gak nak makan lobster...ntah apa rasanya...

Nurzakiah Hanum said...

wow2
bestnya

el said...

dah mcm nasi berhidang dlm talam heheh meriah uols..kenyang that day ehhh..

Chekgu Azrine said...

bestnya orang belanja makan kat tempat mahal..

salam perkenalan dari http://azrinzfamily.blogspot.com/

mama lieyna said...

Orang belanja, lagilah bestkan... :-)

wahida said...

aku suka mkn kat manhattan ni, tapi aku kalau nak amek set ni, kena make sure kosongkan perut dulu, kalau tak, mmg tak habis...hahaha...

Zura@Iwan said...

ada orang banje
mmg pulun la kan..hikss

teringin nk mkn lobster tu..

wantie said...

adoi..kalau la kak t dapat bedal lobster tu. manmg tak tinggal kat org dah aih.

ixa damia said...

lobsterrrrrrrrrrr...besnye

Khai♥Rin : anies said...

aisehhhhh..ni yg rs nk jg g TMFM!!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011