Friday, December 6, 2013

MAI CAFE - KANGAR, PERLIS

assalamualaikum....

cerita bersambung, kisah di malam hari
tp sebelum tu, pasal n3 semlm
buat lieya & kak ita, betul3x..
mmg asben dh wat childlock pintu keta sblh belakang :)
thx for caring :)
berita bersambung.... ngeh5x...
kami terjah cini sbb MIL ckp western dia sedap
so en. soami belanja mlm tue
walllaweiii..... jom2...
gambar byk gelap ckit sbb x guna flash..
malu la klau bercahaya kan, org tgk hihiii....
yg sempat nureen snap mlm tu
mushroom soup utk emir & ellesya
tetap round table yerr, baru best...
fish & chip SIL punya
beef steak & lamb chop hampir sama design dia
so pic lamb chop agak blurr.. nureen letak 1 jerr
menu ni untuk nureen, en.soami, BIL & FIL
wahhh.... ellesya yg agak moody sbb baru bangun tidoq
tgk la icekacang dia
lagi besar dari muka ellesya tau
bila mood dh ok... mkn x pandang org dah
emir layan fries wit chili sauce
emir mmg mkn pedas mcm daddy :)
kami order dr umah
so smpi jerr x yah tgu lama, terus dihidang
klau p sana baru nak order mmg tgu dekat2 sejam la baru dpt mkn
MIL & FIL khusyuk melayan cucu :)
selamat menjamu selera..
ni kak ipar nureen
emir suap sndrik soup tue
last2 abes tumpah kena baju
seb baik bawak baju spare
tgk la bila kita nak tolong suapkan
meraung tak mau
nmpk banner kat blkg tue?
cedok soup penuh sudu tp bila suap ke mulut masuk ckit jerr sbb separuh lg tumpah hahaa
last2.. x byk pic yg cantik.. byk pic blurr...
kalut ngan anak2, nak mkn lg...
abes mkn dlm 9.30mlm terus balik... :)

org perlis sure dah tau tmpt ni kan
sape2 yg singgah perlis boleh la mencoba :)

Mai Cafe Herbal Kopitiam
10 Cruise Tuanku Syed Putra 
 Jalan Kaki Bukit, Kangar 1000, Malaysia
6.4518662574863965,100.20874518166406
_____________________________________________________________________________
jom singgah

7 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow terbaik

Zura@Iwan said...

km tk penah smpi
tp menu nmpk menarik

mmg nureen kalau bdk2 baya emir n irfan ni..nk mkn sdiri..kdg2 tumpah yg tk best tu, mulut masuk sket je..haha..

tp tk per..learing proses utk dorang kan. kalau tk bg kang..terjerit2..huhu..

eB said...

adoiiiiiiii
dh la blom mkn, tgk pulak mknn, mmg kijam... kijam.... hu3...
terbaekkkkkkkkk la :)

Qhaifa Nur said...

betullah cakap Nureen tu...memang terbaikkk...

Nafira usof said...

terliur betol tgk aiskacang tuh~
sejukkkk tekak~

wantie said...

hok aloh..perlis nun. nanti leh pi ni tak jauh pun dari umah mak.

~MommyAqilMedina~ said...

Fuiyoo..ais kacang Elelsya terbaik..tinggi tu ais dia..haih..nampaknya semua makanan nampak best dan sedap!kalau2 sampai kangar nanti,boleh singgah..hihi

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011