Posts

Showing posts from 2016

wwaaacccchhhhaaaaaa!!!!!!

Image
assalamualaikum.....  autopublish

hai... lama sgt x jenguk blog ni, rasa dh dak idea plak nk menaip ada yg komen kat ig, tanya kenapa sepi bukan merajuk k.. ig cpt jer dok up gambo sbb kat phone kan blog nak ambik masa edit gambo lg hihiii ni pon kat umah draft siap2.. lepas siapkan file utk ISO audit huhuu
byk piccas2 nak share kat cni tu lah.. masa x mengizinkan bz mengalahkan apa x tau.. hahaha tp mmg serius la.. byk sgt kerja doakan moga kami sekeluarga sihat2 yer... amin
salam sayang dari kakak sya
salam rindu dari emir
salam peluk cium dr eshal
hihiii.... daaaaa
 _________________________________
Sihat itu Jihad TEROKAI RAHSIA SEBENAR  bersama QASEH GOLD

www.getshera.com serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



hiking bukit jambul

Image
assalamualaikum.....  autopublish
dah masuk bulan march noh... jom layannn piccas 9 jan yg lalu nunnn hahaha lambat nauuu update blog aih.. cerita 2nd hadiah besday girl emoknyerr = hiking xtvt sihat, kuaqkan peluh sefamily @ mau fit kan bdn hahahaa  tu dia... kami hiking kat mana ni....  yeaahhhh..... nilah tempat hiking mummy & daddy zaman bercinta dlu tau anak2 weekend ja kami akan hiking cni pas kawin 8tahun (tu dia lamanya).... baru hiking with 3 cahaya mata....  mmg steadylah... tp eshal kat c2 ja dia jln, lain2 semua berdukung hihii  ni lah budak yg paling steady dia ckit pon x semput tau... omaknyerr nih dh mengah cungap2 hahaha sempat gak selfie
omak x larat nk dokong so daddy dukung skali eshal & emir perggghhhhh 6 kg + 15kg hahhaa
 x jauh dh ni.....  yeeeaaahhhhhh..... akhirnyaaaa kami berjaya!!!  sronok la depa.. bleh main2 kat atas ni sambil hirup udara segarrrr  yeeeeeaaaaaaaaa seriusnyaaaa.....
ni dok try snap gambo smbil melompat.. x dpt lah huhuuu
 sit up smpi …

CNY - queensbay

Image
assalamualaikum.....  autopublish
Salam jumaat  release tension kejap d cni.. jom layan 3 piccas lama masa sehari sebelum cny rasanya ntohlerrr lupa dh bila g queenbay nih
eshal, tolong pilih buah yg manis2 yer
abam emir ni kan mmg dh jd habit tau klau g kedai mana ada kek ke yg dpok dlm cermin cam gini dia akan tenong & "nak kek" hihiii
masa ni singgah sebentar pekena coffee kat coffee bean
mummy & daddy luv U all sooooo much #siblings #ellyemireshal

 ___________________________________________________________________
Sihat itu Jihad TEROKAI RAHSIA SEBENAR  bersama QASEH GOLD


www.getshera.com
serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...



cokodok pisang & tea O panas... jom bekfes

Image
assalamualaikum.....  autopublish
rezeqi dari opismate
pisang tanduk yg dh masak ranum
so cokodok la jawapnya

jom kita melenyek...

layan piccas anak dara dulu

selamat menjamu selera

sedapnyerrr....
 ___________________________________________________________________
Sihat itu Jihad TEROKAI RAHSIA SEBENAR  bersama QASEH GOLD


www.getshera.com
serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...