Tuesday, March 1, 2016

hiking bukit jambul

assalamualaikum..... 
autopublish

dah masuk bulan march noh...
jom layannn piccas 9 jan yg lalu nunnn hahaha
lambat nauuu update blog aih..
cerita 2nd hadiah besday girl emoknyerr = hiking
xtvt sihat, kuaqkan peluh sefamily @ mau fit kan bdn hahahaa
 tu dia... kami hiking kat mana ni....
 yeaahhhh.....
nilah tempat hiking mummy & daddy zaman bercinta dlu tau anak2
weekend ja kami akan hiking cni
pas kawin 8tahun (tu dia lamanya).... baru hiking with 3 cahaya mata....
 mmg steadylah... tp eshal kat c2 ja dia jln, lain2 semua berdukung hihii
 ni lah budak yg paling steady
dia ckit pon x semput tau...
omaknyerr nih dh mengah cungap2 hahaha
sempat gak selfie

omak x larat nk dokong so daddy dukung skali eshal & emir
perggghhhhh
6 kg + 15kg hahhaa

 x jauh dh ni.....
 yeeeaaahhhhhh..... akhirnyaaaa kami berjaya!!!
 sronok la depa.. bleh main2 kat atas ni
sambil hirup udara segarrrr
 yeeeeeaaaaaaaaa
seriusnyaaaa.....

ni dok try snap gambo smbil melompat.. x dpt lah huhuuu

 sit up smpi tercabut kasut hahahaa
anak dara ni pon nak jugak

 syg semua
 huiiisshhh.... ni baru anak teruna sejati...
 kuattnyaaa abg sado :P
 :)
 mummy pon nak jgkkk

 awat aku nmpk gemokkkk wawawaaaaa
 eshal pon menguap looorrrr.....
 so trun ja terus g bekfes....
petangnya kami balik kampung kejap, ada hal ckit
sruppp ssrrrruuupppp anak dara dok hirup green tea ni..
memang sodap tau... :P

 ________________________________bye...___________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


www.getshera.com

serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...




13 comments:

Qhaifa Nur said...

Bestnya dpt hiking dgn ank2 nureen...sambil tu blh hirup udara segar...

Hr tu pestime gak hirup green tea..mmg sedaplah

Nurzakiah Hanum said...

xtvt yang menarik

LYAfrina said...

bestnyer pnjat bukit.. seronok buat xtvt camni.. tp skarang lya dh x larat nk buat xtvt lasak camni..

NEKCIK said...

Uiii lamanya x singgah jengok cucu..dah besak besak smua nooo..cantik dan hensem

NEKCIK said...

Uiii lamanya x singgah jengok cucu..dah besak besak smua nooo..cantik dan hensem

rasp said...

aktiviti sihat ni...
best sungguh....
lama dah tinggalkan aktiviti ni huhuhuhu...
nak start balik mau ketaq lutut hehehehhe

Husna Rahman said...

Wahh bestnya hiking..last pegi 2 tahun lps kat sarawak...rindnya nk hiking lg

Nabila Syifa said...

budak x meragam plak naik bukit tu? kanalu ank2 sedara kita lama2 jalan mesti meragam

Cho Zila said...

wow kagum akak ni ha.. rajin berhiking yer...
memang baguih lagi2 xtvt sekeluarga..
sambil berpeluh mengeratkan hubungan kekeluargaan....
kerjasama..kerjasama

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

+ e.z + said...

nak ikot
hu3

Siti Fatimah said...

lama dah tak pi sini.. bestnya tengok korang berhiking

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011