wwaaacccchhhhaaaaaa!!!!!!

assalamualaikum..... 
autopublish


hai...
lama sgt x jenguk blog ni, rasa dh dak idea plak nk menaip
ada yg komen kat ig, tanya kenapa sepi
bukan merajuk k..
ig cpt jer dok up gambo sbb kat phone kan
blog nak ambik masa edit gambo lg hihiii
ni pon kat umah draft siap2.. lepas siapkan file utk ISO audit huhuu

byk piccas2 nak share kat cni
tu lah.. masa x mengizinkan
bz mengalahkan apa x tau.. hahaha
tp mmg serius la.. byk sgt kerja
doakan moga kami sekeluarga sihat2 yer... amin

salam sayang dari kakak sya

salam rindu dari emir

salam peluk cium dr eshal

hihiii.... daaaaa

 _________________________________

Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD

www.getshera.com
serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...




Comments

mama tisya said…
tu la ig cpt skit..blog nk mengarang lg kn...dapnye coffee bean tu ..mcm lama je xminum
Rizziela said…
sedapnya makanan emir
Nurzakiah Hanum said…
sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eima said…
tu la lama gile kot tak up date ..e mir dah potong rambut sikit la .. bila nk dpt tgk die berambut macho ni
LYAfrina said…
aucakkk

tula..lama x nmpk nureen..
komitmen khidupan skrang kot..lya pon sama..x mcm dlu2..kdg2 update..kdg2 terbiar..camtu lah...
Dewi Aja said…
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)
Intan Saffyna said…
hi,saya singgah sini sambil follow and klik nuffnang :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017