Tuesday, January 3, 2017

#throwback, hard rock hotel, penang

assalamualaikum..... 
autopublish 
selamat tahun baru

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Penyayang, 
2017 dimulakan.. 
semoga hari ini lebih baik dari semalam & begitu juga hari² mendatang.
Semoga tahun baru juga memberi lebih banyak KEJAYAAN utk kita semua.. AMIN

sepi sesgt kan blog ni
so kita throwback jer piccas2 lama yg tertangguh nk share kt cni
LEPAK2 d hard rock hotel bulan 5/2016
sempena anniversary yg ke 9
budak2 hepi tp depa x tau g masa ni nk p mana
cuma tau yg kami nk g jenjln jer

bila dh smpi mmg teruja abis la
mau x teruja, tgk la pool dia... perghhhh

terjenguk2 dr jauh

uishhh x tahan nih

bilik kami.. taraaa

sabar ya abg emir, lepas asar kita trun
ni klau ambik bilik depan pool, x sng duduk la mak bapak depa
takut dok p terjun ja la hahhaa

ruang santai



jommmm serbuuuu!!!!

layan piccas yaa...




emir x cukup brani lg masa ni nk berenang
dia atas meniti smbil pegang tepi2 kolam


tapi bila keberanian itueww datang
hambik... mmg x lepas peluang la...
dia buat mcm kolam dia yang punya... yeaahhh yeaahhh

slide pon x mau dh kita pegang

anak dara ni dh mmg berani

wwwaaaawwwweeeeiiiii


eshal pon, tu bkn bg mummy pegang tau













belajaq berenang...



ni aksi trun kepala dlu, pastu mmg kena marah la hahhaa


ni dh x mau pelampong... nk berenang sndri la katakan

dh kesejukan...

malamnya.... kita potong kek
budak2 pon nk kek masing2


dok ajak trun kolam lagi nih


jommmmm...


ni baru mandi smpi lebam hahhaa


amboiii....

dh kepenatan... 
ZZZZzzzzzzz

breakfast time!!







wajib la lps bekfes kita terjun lagi




tgk anak dara tecik ni... dh pandai berenang

 konon sblm keluaq hotel nk la bergambar dpn guitar tu
skali ntah cam na, lupa huhuu

sekian....
_________________________________________________


Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


www.getshera.com
serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...




4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

syoknyaaaaaaaaaaaaaaaa

mama tisya said...

sronok la mandi manda smp mlm pn bole main air lg....syok

ez said...

malam-malam pun turun pool auntie respek la.... mmg tabik spring.
menarik sangat hotel nih. kami tak penah stay. price ok tak?

LYAfrina said...

syoknyerrrrrrr...
nureen...lamanya x dtg sini..
rindunya kwn2 y aktif berblog mcm dlu2

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) design village (1) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (47) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sukan negara (1) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011