Tuesday, February 21, 2017

#throwback | aidilfitri & aidiladha 2016

assalamualaikum.....
autopublish 

kenangan harus diabadikan dicini...
jom ushar cerita yg dh hampir 7bln lamanya
sawang byk sungguh la blog ni noooo


satu2nya biskut raya yg senang & simple... rajin kan anak dara ni
sambil tunggu sejuk sblm msk balang sambil ngap... hihi

bila dh paper cup habis, kita kawin jer la hihi
seminggu sebelum raya dh iron semua
x der la bz sgt masa dh nk blk kg kan
tema last year hijau...
emir & air mata x dpt dipisahkan


mummy with anak dara's


eshal dahaga air ice la daddy...


x dak nya nmpk org dh... nikmat & nyamannya....

baju ni anak dara pilih sndri, seb baik saiz eshal pon ada.. 

kita g beraya la nak, bkn g playground
hihi

ni apa kes.. mummy dh lupa la
anak dara tgh marah sgt tue...

raya ke umah pakcik, rumah ke2 di pagi raya

eshal wit haziq (kezen)

santai ptg raya dpn laman wan
piccas raya x byk, nk kata bz x jgk.. ntah la
dh msk raya ke3, kami dh nk blk umah sblh daddy plak
comel kan anak dara ni berbaju saloma

ajak posing lu kan sblm blk

mmg thorbaekkklah...

wit my luvly mom


kaka sulung... dia pon dh nk blk kl


sapa lg besar?


dh abis raya, blk penang, so bekfes pon biskut raya kannn....

abis sebalang kat mamat ni sorang jer

queensbay lengang... jom posing

siap main congkak lagik

bowling padang tidak dilupa...


sapa lg terror ni...


RAYA HAJI 2016
bila raya puasa di kg nureen, so raya haji kg mertua


jgn la petik.. tok marah sat g tak tau...

adaku kesah.. ni eshal yg punya

antara menu pagi raya haji

semprit tetap dihati

sempat lagi lepak tasek darulaman ngan daddy

kan.. emir tetap nangis masa raya haji.. hihi..
daaaaaaaa

 ________________________________________________


Sihat itu Jihad
TEROKAI RAHSIA SEBENAR 
bersama
QASEH GOLD


www.getshera.com
serunding sedap... :)
http://aliaharyanie.blogspot.com/
012-9218016
 membeli sambil membantu...




4 comments:

Kakzakie Purvit said...

Nureen... lama betul menyepi sampai adik dah besar dah baru nampak balik:)

Nafira usof said...

Lama betol x tgk anak2 Nureen. skali kuar semua dah besar dh. anak dara 2 orang tuh seiras betol muka dorang.

+ e.z + said...

ez suka hijau tuh. cantik

LYAfrina said...

Kemain lagi si kecik tu..omeyy sgt

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011