Monday, December 31, 2012

kenikmatan

assalamualaikum
autopublish





daddy & ellesya g lepak pantai yg dkt ngan umah
mmg santai abesss....


Friday, December 28, 2012

potluck di teratak MLF

assalamualaikum
autopublish




nantikan kemunculannya


Thursday, December 27, 2012

supper yg simple & sedap

assalamualaikum
autopublish

sape nk coba bleh aja hehhee
layan hello kitty kat sluaq ellesya dlu
ellesya klau bab nak snap gambo apa saja dia akan snap
dlm camera nureen tue penuh aksi muka dia yg dia snap sndrik hehhe

chef nasir di dapur

ada strawberry la
goncong bro

perghhhh....

skali skala boleh la kan untuk sape2 yg diet ehhehe

nureen dh start bercuti dari 27 smpi 30/12/12
ada gak pikiq nk smbung 31/12 jugak sbb 1/1/13 kan cuti new year
tp daddy la x bleh
so cancel... :)

Wednesday, December 26, 2012

wordless wednesday

assalamualaikum
autopublish

salah satu dessert faveret ellesya





27 & 28 dec nureen cuti yerr
kira 4 hari la MLF akan bercuti
blum plan lagi nak kemana cuti2 ni :)

_______________________________________________



Monday, December 24, 2012

krismas bridge at queensbay

assalamualaikum
autopublish

posing2 sejenak



ellesya ada tanya "mummy... mana santa clous??"
"santa dah tdoq kot"
hahahhahahhaa
yg pasti.... esok cutiiiii............
slamat bercuti kwn2




glitter-graphics.com *******************************************************
singgah lerrr.....



Sunday, December 23, 2012

hepi anniversary ke 6 eb & shah

assalamualaikum
autopublish




hepi anniversary to eb & shah
moga kekal hingga ke akhir hayat

Friday, December 21, 2012

siang melepak mlm bershopping.........

assalamualaikum
autopublish

puas melepak di umah sebelah siangnya
mlm kami terjah giant bayan baru
layannnzzzz.....
teruja emir kena sapa dek angin kipas hehhehee

ellesya pon suka... :)

prem wit bear dia tak lupa
mmg dah lama x bwk jln2 kan
posing anak beranak

ni gaya posing nk bersilat hehhee

posing ayu yerrr

tp bila jumpak cermin lagi la suka berposing

oppsss... nmpk pusat la plak

juz berposing yerr
kami tak beli pon :P
apa yg kami beli????

snap by phone mlm tue
beli drawer utk simpan segala mainan ellesya
tu yg rajin jerr nk mskkan semua mainan dia
yg pink tu yerr.. yg biru merah tue almari baju ellesya
ingat tak n3 yg nureen wat... yg mlm b4 bersalin dlu tue
almari tue la... nk baca bleh terjah cini

ellesya masih bersusu botol kerrr???
ssh jugak dia nk tinggalkan
tp sllau dia akan mintak time nk tdoq ja

dah 2 minggu ellesya bertadika
masuk minggu ke 2 ni dia dh mula minum guna cawan
bila ditanya, katanya madam nora (cikgu tadika)
suruh minum susu guna cawan
so skrg ni ellesya mintak nureen bekalkan
susu formula dia nak bwk ke tadika
nak minum dlm cwn kat sana :)

baru 2 minggu...
nureen dah nmpk sedikit perubahan pd ellesya
perubahan yg positif :)
alhamdulillahhh....

___________________________________________________

jom singgah



Thursday, December 20, 2012

jom kita beraerobic sambil merepair keta

assalamualaikum
autopublish

weekend kami melepak ja di umah
lunch time layan emir yg semakin hari semakin cerdik
klau mkn kejap jerr nak duduk dlm walker
klau bleh dia nk bebas berdiri sana cini sesuka ati
jom2... kita layannnn dolu...
nmpk tak anak panah yg nureen tunjuk tue?
ibu jari kaki emir dh basah la...
ellesya... layan cartoon dia la... :P

yeahhhh... jom beraerobik ngan emir

cari port baru lak nk beraerobik

elok nak beraerobik ja.. 
ada yg lebih menarik perhatian emir la

laju jerr dia

yessss......
mula nak merepair keta dia la tue
dah lerr mummy tgh suap bubur nasi ni
tp bagus jugak emir asyikkk ngan mainan tue
sbbnya.. emir akan mkn lebih byk dr biasa :)

berpusing2 taya keta dia

bersemangat betolll

snap dr atas plak la kan

aik3x... taya keta pon nk gigit kerrr???

opssss.... skali kaki nureen pon termsk coroum daaaaa
nmpk kan kat bwh mulut emir tue
ada nasi lagi....


kita putarrrrr............

jampi serapah apa la yg emir tgh baca tu yerr

cikit pon dia x hiraukan mummy... huhuuu

wahhh... kuatnya dia
berjaya angkat keta tue la

tersepit ke tue?

yessss........ berjaya sudahhhhh....
klau nak naik keta ni, nureen la kena pegang
terbongkok2 dok tolak dia...
hahhahaa.....

___________________________________________________

jom singgah :




Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) design village (1) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) Hard Rock hotel (1) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kapit (1) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) pantai merdeka (1) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (28) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (46) recipi (21) reunion (1) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sukan negara (1) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011