siang melepak mlm bershopping.........

assalamualaikum
autopublish

puas melepak di umah sebelah siangnya
mlm kami terjah giant bayan baru
layannnzzzz.....
teruja emir kena sapa dek angin kipas hehhehee

ellesya pon suka... :)

prem wit bear dia tak lupa
mmg dah lama x bwk jln2 kan
posing anak beranak

ni gaya posing nk bersilat hehhee

posing ayu yerrr

tp bila jumpak cermin lagi la suka berposing

oppsss... nmpk pusat la plak

juz berposing yerr
kami tak beli pon :P
apa yg kami beli????

snap by phone mlm tue
beli drawer utk simpan segala mainan ellesya
tu yg rajin jerr nk mskkan semua mainan dia
yg pink tu yerr.. yg biru merah tue almari baju ellesya
ingat tak n3 yg nureen wat... yg mlm b4 bersalin dlu tue
almari tue la... nk baca bleh terjah cini

ellesya masih bersusu botol kerrr???
ssh jugak dia nk tinggalkan
tp sllau dia akan mintak time nk tdoq ja

dah 2 minggu ellesya bertadika
masuk minggu ke 2 ni dia dh mula minum guna cawan
bila ditanya, katanya madam nora (cikgu tadika)
suruh minum susu guna cawan
so skrg ni ellesya mintak nureen bekalkan
susu formula dia nak bwk ke tadika
nak minum dlm cwn kat sana :)

baru 2 minggu...
nureen dah nmpk sedikit perubahan pd ellesya
perubahan yg positif :)
alhamdulillahhh....

___________________________________________________

jom singgah



Comments

izan mama mia said…
hehe..kan main lagi dia posing yer
mamalieyna said…
anak kalau dah sekolah, dh brgaul ramai kawan, mmg akan ada perubahan kan..eina mcm tak sabar nk kasi arif tu sekolah..hee..tahun depan baru 4 tahun..herm..
pandai alesya berposing..comel (",)
Anum said…
bestnya sis
selalu hapy je family dia :)
Lynn Hamzah said…
bagus ler kalau ada perubahan...nanti ellesya mesti dah tak minum guna botol lagi lepas nie...
abah khalisha said…
Ini sah sebab terlalu banyak sangat mainan
Qhaifa Nur said…
ellesya, gud girl...senang tau minum guna cawan ni...nanti kawan ketawa tau..
Myra Jay said…
Amboi, berposing sakan di mall :)
~MommyAida~ said…
Alhamdulillah..semoga Ellesya lebih berdikari lepas g school kan...Anak beranak sakan posing..sporting!!hihihi
Zura@Iwan said…
musti keluar yer..boring gk duk umah noh....hehe

pstt: uitt..tab tu mmg irfan punya, kakak ain tu duk layan...dia geram arr..dia nk pegang gak..haha..
ieda said…
yelah dikk
bosan duk rumah , sesekali layan jalan2 sambil membeli ngan anak2 .. seronok ...
kalau x pandai meminta lagi ok .. tapi kalau macam zahrien siap berjanji x mo minta apa2 ahahah

wahh alisyaaaaaa bukan main layiee .. anak2 nie depan cermin memang lebih pandai pose kan dik !
wantie said…
amboi si daddy sama naik ngan nak berposing.
Baguslah...anak2 ni mmg kena ada kasihsyg mcm ni. Dia rasa hepi...otak dan proses pembesaran dorang membesar dgn baik..
owh..Aisya dah masuk tadika ye..best lah dapat ramai kawan kan..tak sabar gak tunggu Qis skolah ni..setahun lagi... :)

Macam² posing dia..cute..^^
deq's qienz said…
hamboii kaemainn posing kat soping kompleks.hehe lawak la
Chekgu Azrine said…
pandai betul ank dara u posing..sweer je!
Nens Collection said…
ololo..syokknyerr soping..ekeke..emir makin besar makin henseem...;)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017