wordless wednesday

assalamualaikum
autopublish

salah satu dessert faveret ellesya





27 & 28 dec nureen cuti yerr
kira 4 hari la MLF akan bercuti
blum plan lagi nak kemana cuti2 ni :)

_______________________________________________



Comments

mummy_ayu said…
agar2 kan? comelnya...
selamat bercuti !!!
Myra Jay said…
Bestnyer cuti.... :)


Semalam Nureen tdo awal ek? thanks ya jemput kami :D
~MommyAida~ said…
Nampak nyummy sangat..patut ellesya suka..hihihi..Selamat bercuti ye Nureen..take care..
Anum said…
selamat bercuti sis
Zie said…
sedap tu alisya... ohh bercuti bestnya... kami dah tak bercui cuti pun cuma guling2 kat umah dengan anak2 heheheh
apa khabar nurenn semua lama tak kesini
el said…
la rini ko keje ke..nape x cuti terus..have fun enjoiceee
Myra Jay said…
Myra dah update pasal semalam, tp baru sikit ;D



http://normj1001.blogspot.com/2012/12/potluck-rakan-blogger-menu-kami.html
Zura@Iwan said…
sedap plak tgk..buat ek? hehe

thks na jemput dtg umah klmrin..sorry sbb aku lmbt then x bw apa pun..just "buat kek" hehe..
Qhaifa Nur said…
sedapnya ellesya...minta 1 boleh...

bestnya dpt cuti NureeN...
Myra Jay said…
Nureen mai email, mlm ni myra email gmbaq ori, sebab ni pun amik dari FB, resolusi dia kecik tak cantik..

Myra pun ingat balik ni edit lain
mama ila said…
wahh..best jer nampak..jelly eh??
Nafira usof said…
sedapnye.. terliur tengok dessert tuh~

selamat bercuti~ jeles~
ieda said…
sedapp tuu ..
makan sejuk2 kan ..

selamat bercuti dik ! ;)
nurenn

ingat tak hari tu nureen ada jawab teka2 yang pokok tu
jawapan nureen betui, tapi tak email detail kat saya pon..ada hadiah tau
Tihara said…
sedap nyer makan ape tu :)
Gieyana said…
seapnyer tgk elly mkn...:-)
dapnyer dia makan jelly2..selamat bercuti..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017