Wednesday, December 26, 2012

wordless wednesday

assalamualaikum
autopublish

salah satu dessert faveret ellesya





27 & 28 dec nureen cuti yerr
kira 4 hari la MLF akan bercuti
blum plan lagi nak kemana cuti2 ni :)

_______________________________________________



20 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bercuti (",)

mummy_ayu said...

agar2 kan? comelnya...
selamat bercuti !!!

Myra Jay said...

Bestnyer cuti.... :)


Semalam Nureen tdo awal ek? thanks ya jemput kami :D

~MommyAida~ said...

Nampak nyummy sangat..patut ellesya suka..hihihi..Selamat bercuti ye Nureen..take care..

Anum said...

selamat bercuti sis

Zie said...

sedap tu alisya... ohh bercuti bestnya... kami dah tak bercui cuti pun cuma guling2 kat umah dengan anak2 heheheh
apa khabar nurenn semua lama tak kesini

el said...

la rini ko keje ke..nape x cuti terus..have fun enjoiceee

Myra Jay said...

Myra dah update pasal semalam, tp baru sikit ;D



http://normj1001.blogspot.com/2012/12/potluck-rakan-blogger-menu-kami.html

Zura@Iwan said...

sedap plak tgk..buat ek? hehe

thks na jemput dtg umah klmrin..sorry sbb aku lmbt then x bw apa pun..just "buat kek" hehe..

Qhaifa Nur said...

sedapnya ellesya...minta 1 boleh...

bestnya dpt cuti NureeN...

Myra Jay said...

Nureen mai email, mlm ni myra email gmbaq ori, sebab ni pun amik dari FB, resolusi dia kecik tak cantik..

Myra pun ingat balik ni edit lain

mama ila said...

wahh..best jer nampak..jelly eh??

Mimie said...

sedapnye jelly

Nafira usof said...

sedapnye.. terliur tengok dessert tuh~

selamat bercuti~ jeles~

ieda said...

sedapp tuu ..
makan sejuk2 kan ..

selamat bercuti dik ! ;)

Deq's Qienz said...

slamt bercuti :)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

nurenn

ingat tak hari tu nureen ada jawab teka2 yang pokok tu
jawapan nureen betui, tapi tak email detail kat saya pon..ada hadiah tau

Tihara said...

sedap nyer makan ape tu :)

Gieyana said...

seapnyer tgk elly mkn...:-)

wan nurul hezrina said...

dapnyer dia makan jelly2..selamat bercuti..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011