Tuesday, December 4, 2012

skill ellesya main game kat PS3

assalamualaikum
autopublish


nureen cuti isnin minggu lepas
pagi isnin tue baru smpi dr kg
so rehat & lepak2 ja kat umah
"mummy, ambik gambar sya ngan bear boleh?'
"ok"
tapi daddy ngan emir plak dok kacau kakak sya posing2
nmpk tak kpala emir tue
depa mula kacau kakak sya
apa lagi kakak sya mula la marah
terus turun dari sofa nk pukul daddy
skali lagi k

baekkk punya ellesya posing & elok nureen snap ja gambaq ellesya terus emir muncul

"daddy.. jgn la kacau kakak sya nk ambik gambaq ni......"

ok laaa.... daddy x kacau
daddy main ngan emir ja la...
kita pegi jusco 2 yerr emir
(ayat merajok)

ni kakak sya plak yg jadi photoG
sbb tue la dpt cikit gambaq kaki dia yg comel tue

puas main kat luaq turn upah la plak yerr
so nureen bwk emir msk bilik jap
pipi emir merah tue sbb tersembam la kat atas toto kat luaq td
dari dlm bilik dok dengar bising2 kat depan

bila kami keluar... tudiaaaa....
depa dua dok main ps3

daddy tunjuk skill dlu & skali ajaq ellesya mcm mana nak main

ellesya siap menari2 dpn tue sbb ada muka dia dlm tv

perggghhh menyenget daddy dok main badminton

ellesya punya turn
emir... dok cari apa saja yg bleh msk mulut hahaha

yeaaaa... sronok dpt main ngan aman
daddy mana?
dok berasap kat luaq umah hahaha

emir tengok jerr yerr
nanti dh pandai main jgn plak berebut ok

ellesya lebih suka main game yg colour2

kena colour ikut bentuk d screen

nmpk tak???
ellesya asyikkkkk dok menari2 hehehe
teruja kan

****************************************
promote ckit yerr
sila la terjah website kak nureen ni


http://shera.com.my/

macam2 ada d c2...
antaranya....

tudung, inner, skirt, dress...
nak tau lebih lanjut boleh jerr terjah lick diatas k :)



14 comments:

Anum said...

bahagia tgk gambar...2

Zie said...

emm wah main ps3.. best best best... pandai elisya ni..

MAZLIZA ABD RAZAK said...

bear besar alesya ada 2..kami ada 1 ja (",)

abah khalisha said...

ha tembak-tembak..main game ni memang seronok.kadang-kdang lupa time makan semua.hehehe

watyz said...

sume nye happy jer. yg tgk ni pon happy jugak... :)

~MommyAida~ said...

Kakak sya mmg suka posing la..pandai plak tu...main PS3..bestnyaa kan...

eima said...

nk terjah link kak mu

Qhaifa Nur said...

seronok klau pandai main ni NureeN...

Nafira usof said...

semangat betol kakak sya main ps3.. comel jer~

yan jua said...

bestnya main PS3...bleh menari2 lagi..hehe

LYAfrina said...

amboih..kemain lg main ps3// lya pon suka gak layan ps3 ni... suka main pingpong

ieda said...

pandai elisya .. ayah dah ada geng yee ;)

eB said...

wahhhhhhhhhhhhh. nak geng boley?
kalo shah la pegi umah krg nih x tau la :)

Farrah said...

Comel2 la anak awak...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011