Thursday, December 13, 2012

asyura 2012

assalamualikum
autopublish

khamis minggu lepas BAKIT TM PENANG 
adakan majlis jalinan mesra asyura
x der nak crita panjang
jom layanzzzz
perasmian

nureen wit dilla...
kami kenal masa main netball
asyikkk kan dok potong jagung

ni zana yg snap sbb nureen khusyuk wat keja la katakan
pn falina kami punya manager HR

kak ros chef profesional 
yg kanan tue team leader
yg kiri tue staff opis nureen

harussss la kan 
ni eksen ja lebih hhahaa

adusss kering idea nk deko2 bagai
bahan x dak plak huhuuu

candid time hahaa
kak ros & zana

wahhh.. dah makin likat nmpknya

suasana kemeriahan

ni dia sesimple yg mampu
hahhaha...
kami paling simple tue dpt NO 1 SAGUHATI hahhaa

utk dibahagikan kpd setiap exchange

juri mengadili
mmg antara semua 6 team yg bertanding
bubur asyura team kami paling sedap 
tapi kami kalah pada hiasan

lepak2 sambil dengar ceramah sambil bersantai
ceramah disampaikan oleh Imam masjid pulau pinang
kami bersurai lebih kurang pukul 2 ptg
terus blk umah & jumpe anak2 tersayang
dah alang2 blk awai nureen masak untuk dinner mlm tue
simple je just ayam masak kicap hehhee


****************************************
promote ckit yerr
sila la terjah website kakak nureen ni



macam2 ada d c2...
antaranya....

tudung, inner, skirt, dress...
nak tau lebih lanjut boleh jerr terjah lick diatas k :)



15 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

wah...kacau asyura pon ada pertandingan (",)

mamalieyna said...

waaaa bestnyer.. ngidamnye nak makan bubur asyura..sini mana ada..huu~

Myra Jay said...

Wahh siap ada pertandingan..

Bestnyer..
Lg bersemangat kan.. :)


*Ok nak terjah, kot2 ada yang berkenan*

Anum said...

sedapnya
keja gotong royong

watyz said...

best ade program mcm ni kan.. biar deco x cantik asal rasa tu baik... :)

QA's ~ mamapapa said...

meriahnya..pertandngan kacau bubur asyura :) trkenang2 plak mkn asyura kt kg encik suami last week :)

el said...

manaaaaaaaaaaaaa asyuraaaaaaaaaaa kamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lol

Deq's Qienz said...

wahhh nak sikit..compom sedap ekk.

Qhaifa Nur said...

baru ni pun ada jiran beri asyura...
dlmnya ada kacang hijau + pisang...sedapnya

seronok pakat ramai2 buat asyura ni NureeN.......

wantie said...

bestnya.. kak t dah makan dah tahun ni. tapi tak puas. nak makan yang mak buat jugakkkkk

~MommyAida~ said...

wahh sedapnya bubur asyura..masak ramai2 ni mmg best kan..

Nafira usof said...

sonok kalo buat bubur asyura beramai2 kan~ meriah jer.. tapi zura tak makan sgt bubur asyura nih.. jamah sikit2 okeh la~

ALoNa CintamaniszLite said...

mengacau bubur asyura tak seteruk mengacau dodol, kan...kan..hehe..

Satu2nya bubur tp dimakan sewaktu keras, mm....

Gieyana Muhamad said...

bestnyer..thn nie x dpt aku merasa..awat x post sket utk aku..kahhhhh!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah ada pertandingan bestnyerrr hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011