Monday, December 3, 2012

apa yg penting..... kerjasama!!!

assalamualaikum
autopublish

bila balik kg kwsn lapang nk basuh keta rasa lega ckit kan
so bukan setakat bleh basuh keta bleh basuh badan skali hahhaa
jom layannzzzzz
kerjasama antara ellesya & daddy

tak sempat snap gambaq ellesya basuh keta pakai spek



apa yg penting........... kerjasama

gaya mesti ada




siap bleh turunkan wiper lagik


nureen panggil ellesya n terus snap tu yg dpt mcm ni hahhaa

hehhee... suka la dpt main bubble :P

masa ni nureen tgh suapkan bubur nasi kat emir
walker lain kan... ni walker kezen emir yg mmg dok ada kat kg
so klau blk kg x yah usung walker kami dah hehehe
jimat ruang keta

mmm.... tgk je la yerr kakak sya & daddy basuh keta 
nanti emir plak tolong daddy

panggil nama emir n terus snap
ahhahha... muka ala2 terkejut g2

mula nak terpa n nk ambik camera hhehee
:)

14 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

boleh jadi car wash girl (",)
kesian emie, tak leh main skali

Anum said...

ala tomeinya dia

watyz said...

rajin nye la hai kak elisya tu. ke lebih main air tu?? hehhehe

Qhaifa Nur said...

seronok ellesya tolong daddy yup..sambil tu bole main air...
cian emir dpt tgk dari dlm umah saja..lps ni turn emir pulak...

Anje Mamy Balqis said...

rajinnya dia tolong basuh kete...

Lynn Hamzah said...

rajin anak dara nie...good...

siti fatimah said...

emir tu dok tenggu besar sikit je lagi. boleh join the club.. tul tak?

Myra Jay said...

Rajinnya kakak Ellesya, emir mandang dari jauh je la ;)

Muka Emir memang sejibik Ellesya :)


p/s: Nureen, setakat ni bentuk tu je Power Bank, tp taktau next design mai lagu mana ;D

el said...

budak2 lau npk air mmg seronok haha

Zie said...

Alahai rajinnya kakak sya tolong daddy,,, kesian si Baby tak dapat join kakak main buh dan air....

~MommyAida~ said...

alalalal..rajinnya ank dara sornag ni..boleh buat menantu ni..hihihi..Emir juz jadi pemerhati je ye..nanti dah besar sikit bleh join sekali..

Mimie said...

rajin anak dara nih cuci kereta

Ema Blog said...

rajin ellesya cuci kete yer.

eB said...

jom la tlg auntie cuci kete auntie nih... asyik kotor jerk... makom msm ujan... hik3

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011