apa yg penting..... kerjasama!!!

assalamualaikum
autopublish

bila balik kg kwsn lapang nk basuh keta rasa lega ckit kan
so bukan setakat bleh basuh keta bleh basuh badan skali hahhaa
jom layannzzzzz
kerjasama antara ellesya & daddy

tak sempat snap gambaq ellesya basuh keta pakai spek



apa yg penting........... kerjasama

gaya mesti ada




siap bleh turunkan wiper lagik


nureen panggil ellesya n terus snap tu yg dpt mcm ni hahhaa

hehhee... suka la dpt main bubble :P

masa ni nureen tgh suapkan bubur nasi kat emir
walker lain kan... ni walker kezen emir yg mmg dok ada kat kg
so klau blk kg x yah usung walker kami dah hehehe
jimat ruang keta

mmm.... tgk je la yerr kakak sya & daddy basuh keta 
nanti emir plak tolong daddy

panggil nama emir n terus snap
ahhahha... muka ala2 terkejut g2

mula nak terpa n nk ambik camera hhehee
:)

Comments

boleh jadi car wash girl (",)
kesian emie, tak leh main skali
Anum said…
ala tomeinya dia
watyz said…
rajin nye la hai kak elisya tu. ke lebih main air tu?? hehhehe
Qhaifa Nur said…
seronok ellesya tolong daddy yup..sambil tu bole main air...
cian emir dpt tgk dari dlm umah saja..lps ni turn emir pulak...
rajinnya dia tolong basuh kete...
Lynn Hamzah said…
rajin anak dara nie...good...
siti fatimah said…
emir tu dok tenggu besar sikit je lagi. boleh join the club.. tul tak?
Myra Jay said…
Rajinnya kakak Ellesya, emir mandang dari jauh je la ;)

Muka Emir memang sejibik Ellesya :)


p/s: Nureen, setakat ni bentuk tu je Power Bank, tp taktau next design mai lagu mana ;D
el said…
budak2 lau npk air mmg seronok haha
Zie said…
Alahai rajinnya kakak sya tolong daddy,,, kesian si Baby tak dapat join kakak main buh dan air....
~MommyAida~ said…
alalalal..rajinnya ank dara sornag ni..boleh buat menantu ni..hihihi..Emir juz jadi pemerhati je ye..nanti dah besar sikit bleh join sekali..
Mimie said…
rajin anak dara nih cuci kereta
Ema Blog said…
rajin ellesya cuci kete yer.
eB said…
jom la tlg auntie cuci kete auntie nih... asyik kotor jerk... makom msm ujan... hik3

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017