Friday, November 30, 2012

emir yang semakin lincah

assalamualaikum
autopublish

2 3 minggu ni emir semakin lincah
lincah dlm serba serbi
gd boy... :)
jom layannnzzzzz.................


nmpk nureen dok snap pic emir ja ellesya apa lagi nak gak enterpremmm...
wat manja2 mcm baby jugak...

tgk la emir.. laju betol..

yeahhh... emir dh mula nak merangkak

bkn setakat merangkak, memanjat pon iya

kakak sya pon dia panjat

kan dah kena tolak ngan kakak sya.. menangis la dia

amboiii tingginyerrr...

tapi bila dapat sarung camera nureen terus meniarap

nangis x dpt main ngan sarong camera tue

bkn tak bagi main tp gini ni la bila dpt kat emir
semuanya masuk mulut

khusyuknya ellesya dok study...
study ker tue????

hehehhe... comelnyerr gaya mulut mcm dok aim something ja

gagah perkasa kan hehee

laju dah dia...

rehat sat tgk cartoon

auuwww tergoda aiii dgn senyuman manismu...

hehehe.... cobaan nak ambik camera mummy yerr...

perghhh...... angkat momtot tinggi tue...

hugs :)

masa tgh snap gambo ni kepala sakit sgt2
sbb tgh ari tue g site alahaiii pepaham jer la bila d site kan huhuu...
walaupon sakit kpala, tetap gagahkan diri 
moment itueww penting kan :)

18 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

nanti besar boleh gaduh ngan kakak dia (",)

Anum said...

wow kejap je dah besar

~MommyAida~ said...

Alo lo...comelnya Emir ni..hehee..mmg skrg tgh time dia melasak kan..Mama kena kerah keringat sikit la kejar Emir..

Lynn Hamzah said...

comeynyer emir...

siti fatimah said...

hahaha... dah start nak gomol gomol ngan kakak dah...

pas ni mesti jadi best friend. sorang tak de sorang lagi rindu rinduan

Nens Collection said...

boboiboy yg comel!..nnt dpt kaki lg best!

Qhaifa Nur said...

emir dah start nak buat kerja dia tu..NureeN

el said...

wahh cepatnya dia merangkak..pasni leh main aci kejo ngan kakak eh

Imah Dinor said...

mmg lasak nampk emir ni...cepat toi dah laju merangkaknya...

하니 said...

angkat bontot tggi mcm nk lumba lari ja..hahah

-ummul-

Bui Junaidi said...

COMEL SUNGGUH SI EMIR NI..LAMA X SINGGAH SINI,DH BESAR DH DIA..

watyz said...

waa... dh byk perkembangan emir ni... :)

dhiera said...

alaahai..pndai ye die. tomei plk tu.

Gieyana Muhamad said...

montel bebenor emir..gebu n geram lak aq tgk..bila ler dpt jumpa ngan emir nie...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Kejap jer dah besar..makin besar makin encem..^^

QA's ~ mamapapa said...

encemnyua emir :)))

Myra Jay said...

Tengah nak membesar memang aktif la, tp ok tu untuk perkembangan jugak kan :D

eB said...

sekejap jerk ms berlalu kan?
emir mater berair ke mmg jenis mater berkaca2 g2? :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011