Wednesday, November 28, 2012

suasana di umah bila kami dpt kunjungan


assalamualaikum
autopublish

minggu lepas umah nureen tak putus2 dapat kunjungan
mulanya kami gether2 kat ikan bakaq... n3 dicini
pastu jumaat mlm sabtu gang yg sama kami gether2 tu nak mai umah nureen
balik ja keja terus g pasar malam
yerr la mana sempat nak masak2 kan
so masak jerr la kat pasar malam kan hehehe

hepinyerr depa bila jumpak gang
yg kanan tue anak member nureen
qhairin namanya dah 2 thn
gambo maknyerr x dpt nk enterprem sbb x ambik hahhaa

yg sempat nureen masak di pasar malam
satey ayam & daging + nasi himpi N kuah kacang
laksa utk mereka bertiga
nureen n ellesya bihun sup yerr
laksa belum cukup sethn x le mkn hehe

pastu minggu berikutnya mie & wdd mai lagi
kali ni sbb nak ambik nona roguy yg depa pesan

kali ke 2 mie & wdd datang bertandang
ellesya sgt2 suka sbb ada gang
cukup rapat ngan widad
tgk la siap peluk erat tau bila nk ambik gambo
mlm tue nureen wat pavlova & cake lumut

wahhh.... masing2 x sabar nak mkn pavlova yerr...

maghrib plak amsyar smpi
depa g berjimba di feringghi celebrate besday sil nureen
mama kepada amsyar ni :)
isteri abg nureen la kan hehehe

by phone tue yg kelabu ckit
emir dh tdoq time ni ngantok sgt dah dia
bleh la dukung amsyar yg baru 4 bulan

ellesya tak lepas amsyar
peluk cium tdoq sebelah lagi
yang tak tahan siap kiss mulut amsyar tue hehehe
elok amsyar da nak blk emir bangun hehehe

16 comments:

Anum said...

hapy2

bobiedanbad said...

Meriahnya...

Lynn Hamzah said...

memang seronok kalau ada tetamu dtg bertandang kat rumah...meriah rumah kan...

nanakimie said...

sodapnya nengok sate tu sis,huhu....

Mamamya said...

suka bila ada tetamu dtg b'tandang ke umah... rasa meriah jer kan.. :)

Qhaifa Nur said...

dptlah rasa pavlova yg sedap tuh...
ellesya dan emir lagi seronok, ada kawan dtg rumah.......

siti fatimah said...

orang mai rumah mestilah ada makan makan kan.. hehehe...

amboi happy benor dorang ek. mak dorang pun happy gak tu

Nafira usof said...

meriahnye rumah nureen.. tetamu datang bawak rezeki tuh~

Imah Dinor said...

murah rezeki klu tetamu slalu dtg bkunjungkn nureen...

el said...

aku pun nak mai umah hang mkn pavlova hahahaha

Nisah Idham said...

antar pavlova sket. meriah rumah :)

AnneRaini said...

seronokkan kalau ada orang dtg. meriah umah.

LYAfrina said...

mesti riuh je suasana kan.. seronok bila sesekali berkumpul kt rmh..lg bebas

MAZLIZA ABD RAZAK said...

meriah ...
sedapnya kek kiwi (",)
suka makan kek

QA's ~ mamapapa said...

meriah2!tetamt tukn rezeki :)

eB said...

jeles3... mmg best kan dpt jumper kengkwn :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011