Friday, November 16, 2012

kakak ellesya suap bubur @ moi kat emir

assalamualaikum
autopublish

masa dinner time kat umah PIL
ellesya sgt2 teruja nk suapkan emir
'emir kena dgr ckp kakak sya tau, klau x kakak x mau suap'
so nureen izinkan... tgk la kakak yg bagus mummy dia plak bz ber watsapp hahhaa

emir pandang jerr kakak dia
slalu mummy yg suap tapi kali ni kakak yg suap yerr

bagusnya emir...

see... kakak suap adik skali ngan kakak nganga mulut hahha
siap bunyi "aa aaaaa aa...." lagi
bila daddy tanya ellesya knapa sya nganga mulut masa suapkan emir
ellesya ckp sbb dia nak emir nganga bila dia suapkan
hehehhe

suka la bila adik ikut perintah
mulut kakak lagi luas dr emir la hehehhe
emir gelak ja bila kakak dia dok asyikkk menyuap

nureen tunjuk cara yg betol nk suap tp ellesya ni kan kidal so mmg susah nk suruh dia suap guna tangan kanan

emir yg kekenyangan

10 comments:

watyz said...

pandai la kakak sya bg adik emir makan...

eima said...

o0o emir mkn sambil baring ....
rajin sya ni kan

|| NaFiRaa || said...

rajinnye kakak sya suap adik makan.. dah boleh harap dah anak dara nureen nih~

wantie said...

pandainya kak sya suap adik. pas ni leh la Nureen rest..

Zie said...

comey jew... samalah macam fina sibuk nak duapkan... habis comot mulut baby... heheh

mummy alisha said...

pandainyer kakak suap adik.. sama nama anak kita :)

Salina@IbuAqil said...

Hik3!!!!
Untung ada anak dara ni..
Amboi mummy nya..
Sempat lg tu men hp..
Hik3!!!
Happy weekend & TC yer.. ;)

Salina@IbuAqil said...

Hik3!!!!
Untung ada anak dara ni..
Amboi mummy nya..
Sempat lg tu men hp..
Hik3!!!
Happy weekend & TC yer.. ;)

Nisah Mat Noh said...

mummy and kakak sya memang gigih ye..
emir yang bulat, auntie nk pinjam pipi bole ??

Izan Ishak said...

kakak yg sgt penyayang. pandai betul dia suapkan adik emir makan... comel je dua beradik ni~!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011